Lányos és fiús terhestünetek! Egyikkel, másikkal mit kívántatok, milyen rosszullétek voltak?
1. lány: három hónapig végig hánytam
2. lány: egyetlen egyszer hánytam, más bajom egész idö alatt nem volt
3. fiú: az elsö háom hónapban végig hánytam
Egyéb különbség nem volt a három terhesség közt.
A multkor is beraktam ezt a linket es valaki azt mondta, hogy az inga pont forditva mukodik. Igen, forditva a csuklon, a pocak fole tartva pedig igy.
Ha megprobalod kitalalni, hogy mi van odabent, akkor valoszinu, hogy mindkettobol fogsz talalni olyan dolgokat, amik jellemzoek rad, vagy tortennek veled, de nekem pl. a lanyra vonatkozobol volt tobb, es lanyom is lesz. :-)
első lány, hányingerem volt állandóan, de egyszer sem hánytam. második fiú ugyanez.
ami különbség, hogy most a fiúnál nem zsírosodik úgy a hajam és nem izzadok olyan büdöset, mint a lánynál. a lánynál nem volt olyan szőrös a hasam, mint most a fiúnál. más külö9nbséget nem látok.
Én most várom az első babám, kisfiú lesz.
Kovászos uborkát kilószámra bírnám enni. :-) Hányingerem szerencsére sose volt, csak egy kis fejfájás kínoz néha.
Nekem kislány van a pocakomban. Első három hónap émelygés, étvágytalanság.
Most a gyümölcsöt kívánom, a sósat, csípőset, krumplit, lecsót :) és olvastam, hogy szőrtelenítés után hamar szőrösödik a láb ha fiú van a pocakban. Na nekem lassan ebből is gondoltam, hogy talán kislány. És lám az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!