A hormonok szórakoznak a szervezettemel, vagy mi lehet ez? (sos)
Figyelt kérdés
Hét főn kellett volna meg jönnie, volt is rózsaszines folyás, pötyökkben kis vér, más nap szint úgy, és most tegnap meg ma enyhén vérzek,annyira hogy egésznapra elég egy betét.Eddig mindig az első 2-3 napban rendesen véreztem, napi 4-5 betétet használtam.Most mi lehet ez?Lehet hogy valamilyen hormonzavar miatt van ez, vagy esetleg megeshet, hogy még is csak terhes vagyok?Nem csináltam tesztet még, mert úgy gondoltam, bizti nincs baba.Mit csináljak?2009. szept. 10. 12:39
1/2 anonim válasza:
Szerintem biztos csak akkor lehetsz ha a teszt -. Megér egy próbát, mert nem a megszokott volt a mensid és lehet, hogy terhes vagy csak a szervezeted emlékszik még a napokra. Nagyon sokan vannak igy.
2/2 anonim válasza:
Lehet terhesség, kis vérzéssel.
de lehet más is. Nekem mindig az első két napban jött sok vér és fájt nagyon, aztán kb három éve egyszercsak fogta magát, és megváltozott. Az első 4-5 napban szinte semmi nem jön, utána két napig vérzek rendesen és fáj is, aztán mintha elvágnák, hirtelen semmi nem jön. Voltam vele orvosnál is, semmi rendelleneset nem tudtak kimutatni. Egyszerűen egy ideje másképp működöm, de jól. Még teherbe esni is sikerült viszonylag hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!