Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha nagyon félek,...

Mit tegyek, ha nagyon félek, hogy szakít velem a barátom? (tinikapcsolat)

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem és tudom, hogy ő is, rendben van a kapcsolatunk,vannak néha konfliktusok, de megoldjuk, viszont az előző kapcsolataimban is mindig váratlanul szakítottunk, általában mindig engem dobdak ki (néha elviselhetetlen vagyok,.pl ha rossz a kedvem). Félek, hogy ez lesz, mit tehetnék, hogy ne aggódjak ezen?
2014. jan. 18. 22:53
 1/2 anonim válasza:
91%
Próbáld meg kiélvezni az időt, amit vele töltessz és ne ezen agyalj. Azt gondolom azért Te is sejted, hogy nem vele fogod leélni az életed. De ha látja rajtad, hogy feszült vagy, mikor találkoztok, akkor azt Ő meg fogja érezni rajtad és ez nem jó. Egyébként meg mindenkinek vannak rossz percei. Fel a fejjel! :) Sok sikert!
2014. jan. 18. 23:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Soha ne éld bele magad túlságosan a szerelembe, mert ha tényleg csalódsz, akkor sokkal jobban fog fájni! Egy fiú sem érdemli meg, hogy szenvedj miatta! Mondom ezt úgy, hogy én is fiú vagyok.
2014. jan. 19. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!