Mit köszönjek a barátom szüleinek?
Szombaton fogok menni a barátomhoz. A szüleim már ismerik őt, Édesanyámnak, és húgomnak csókolom-ot köszön ő, Édesapámnak meg jó napot-ot.
Egyszer már voltam nála egy társasággal, kb 20 percre míg ő elkészül, találkoztam az anyukájával, de konkrétan nem mutatott be neki. A nővérével összebarátkoztam. Mit köszönjek a szüleinek? 1 hónapja vagyunk együtt.
Illetve minden elköszönéskor és találkozáskor illik puszit adni a családtagjainak?
15/L 18/F
Anyukájának csókolom, apukájának napszaknak megfelelően, bár én a barátom szüleit csókolomozom, a barátom az apukámat tegezi, így sziáznak, anyukámnak csókolommal köszön. Ja és ne várd, hogy nagyon fogtok tegeződni, mi 8 hónapja járunk, szinte minden nap ott vagyok a barátomnál de a szüleivel nem tegeződök, a 26 éves bátyjával persze igen, a nővére asszem megvan 30 is, őt nem ismerem, de biztos tegeződnék vele.
Én 14 vagyok, a barátom 18
Nincs puszi,nincs tegeződés,anyukájának csókolom +kézfogás,apukának jó napot+ kézfogás.
Azért ilyen tini kapcsolatoknál érdekes is lenne ha puszilgatnád a szüleit meg tegeznéd Őket,ilyen csak egy komolyabb kapcsolatban van sok év után.
#3 rengeteg emberrel pusziszkodom, mikor megismerem őket :)
amúgy érdekes, hogy a barátom szüleit ugye nem tegezem, de a legjobb baratom anyját igen, sőt telefonálgatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!