Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan köszönjek a barátnőm...

Hogyan köszönjek a barátnőm szüleinek?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és be akar mutatni nekik

lécives komolyan választoljatok

2012. márc. 5. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó napot kívánok, kezét csókolom. Így, egyszerre. Az anyának így, az apának pedig jó napot kívánok és mosolyogj!
2012. márc. 5. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Apukának lehet úgy is hogy "Tiszteletem"
2012. márc. 5. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Dicsértessék.. Vagy: Cső fater.
2012. márc. 5. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
21%
Nehogy "tiszteletem"-mel köszönj, mert kiröhögnek, ezt már nagyon régóta nem használjuk.
2012. márc. 5. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem ,hogy egy lányos apuka kiröhögi a lánya barátját,mert az udvarias és tisztelettudó.
2012. márc. 5. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Tiszteletem:)))) ez tényleg vicces,lejárt lemez.

Jónapot/jóreggelt/jóestét kívánok szerintem minden alkalomra megfelelő.

2012. márc. 5. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Én tiszteletemmel köszönök az idősebb paliknak és SOHA nem röhögtek ki és nem is lejárt lemez. Vagy csak egy egyszerű elcsépelt "jó napot" bír kijönni?

Ha meg már többször találkoztunk már cifrázom: Tengermély tiszteletem vagy Alás szolgája:)

2012. márc. 6. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!