Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek gond, ha 12 éves...

Szerintetek gond, ha 12 éves fiam néha velem alszik?

Figyelt kérdés
Nem úgy képzeljétek el, mint egy anyámasszony katonáját, aki minden percben fogja az anyja szoknyáját. Egy talpraesett, vagány, közvetlen kis srác. Ha hazajön suliból, rögtön kapom a puszit, leülünk megbeszéljük mi volt a suliban, kicsit gépezik, és időnként utána kártyázunk, társasozunk stb. Igazán rossz dolgot még nem csinált, bár ha rossz napja van akkor egy kicsit felemeli a hangját, de utána rögtön bocsánatot is kér, és megpuszil. Van olyan este, hogy megkérdezi hagy aludjon velem. Persze nem úgy kell elképzelni, hogy ez minden napos. Jól esnek ezek a dolgok, csak furcsa azok után amiket tapasztalok a környezetemben, hogy milyenek a vele egykorú gyerekek. Feleselnek a szülőkkel, nem csinálnak meg semmit otthon és sorolhatnám. Ez lenne az a láthatatlan köldökzsinór? Imádom mikor bújik hozzám, nekem még mindig olyan mint egy kisbaba, hihetetlen hogy 12 éves. Igazából nem is tudom mi a gondom ezzel, hisz örülök neki. Én 12 évesen emlékeim szerint nem voltam ennyire anyás, vagy a fiúknál másképp van?
2013. dec. 9. 08:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%

Ha ez nem mindennapos, hanem csak alkalmi, akkor semmi baj nincs ezzel.

Akkor lenne gond, ha minden éjjel igényelné, és nem bírna nélküled aludni.

Külföldön lakok, évente kétszer megyek haza 2 hétre. Apu hajnali 4-kor indul dolgozni, és ahogy kilép az ajtón átmegyek Anyu mellé, és együtt alszunk még 2-3 órát. Olyan jó!! :)

Kapaszkodj meg: 33N :D

2013. dec. 9. 08:34
 2/20 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem a fúk anyásabbak,bújósabbak...legalábbis az enyémek is ilyenek,3 kisfiam van,7-9-11 évesek!

Örülj neki,és ne aggódj,már nem sokáig fog ennyire kötődni hozzád,fizikálisan,max. 1 év...

:-)

2013. dec. 9. 08:35
 3/20 anonim ***** válasza:
71%
"fiúk" akart lenni...:-)
2013. dec. 9. 08:36
 4/20 anonim ***** válasza:
74%
Hát lassan kamasz lesz, szerintem nem feltétlen ideális, de ha mindkettőtöknek jó ez, akkor ez van, csak nehogy a későbbi párkapcsolataira rossz hatással legyen a túlzott kötődés. Sok ilyet láttam már.
2013. dec. 9. 08:41
 5/20 anonim ***** válasza:
43%

Bocsánat, ha megbántalak ezzel, de nekem ez betegesnek, perverznek tűnik.

Egy 12 éves már szinte kamasz, feléledt szexualitással.

2013. dec. 9. 09:12
 6/20 anonim ***** válasza:
60%
15 éves lány vagyok, ha édesapám éjszakás, húgom és én a mai napig anyával alszunk a franciaágyban. Szerintem nem ebben semmi beteges, de lehet, hogy fiúknál ez másképp van...
2013. dec. 9. 09:29
 7/20 A kérdező kommentje:
5-ös válaszadó, nem bántottál meg, de erős túlzásnak tartom.
2013. dec. 9. 10:35
 8/20 anonim ***** válasza:
5-ös, szerintem inkább csak Te vagy perverz, hogy ilyen dolgok jutnak eszedbe, egy ilyen kérdésnél.
2013. dec. 9. 12:43
 9/20 anonim ***** válasza:
Én 15 éves fiú vagyok, amikor hazajövök, vagy du, amikor édesanyám hazaér, adok neki puszit, sokszor át is ölelem.:) Bár mi sose kártyázunk v bármi... Néha beszélgetünk, és ennyi.:)
2013. dec. 9. 16:28
 10/20 anonim ***** válasza:

Mit jelent az,hogy néha? Mert néha én is alszok anyával (17 éves lány vagyok) de nálam ez a néha az pár havonta egyszer,mikor apa nem alszik itthon.

Szerintem a havi 1-2alkalom nem vészes,de szerintem hamarosan kifogja nőni,de szerintem most még nem probléma ez. Ez a kor szerintem még az a belefér kategória. Például ha a barátom aludna gyakran az anyukájával elég furcsának tartanám már, 12 évesen még annyira nem

2013. dec. 9. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!