Szerintetek gond, ha 12 éves fiam néha velem alszik?
Ha ez nem mindennapos, hanem csak alkalmi, akkor semmi baj nincs ezzel.
Akkor lenne gond, ha minden éjjel igényelné, és nem bírna nélküled aludni.
Külföldön lakok, évente kétszer megyek haza 2 hétre. Apu hajnali 4-kor indul dolgozni, és ahogy kilép az ajtón átmegyek Anyu mellé, és együtt alszunk még 2-3 órát. Olyan jó!! :)
Kapaszkodj meg: 33N :D
Szerintem a fúk anyásabbak,bújósabbak...legalábbis az enyémek is ilyenek,3 kisfiam van,7-9-11 évesek!
Örülj neki,és ne aggódj,már nem sokáig fog ennyire kötődni hozzád,fizikálisan,max. 1 év...
:-)
Bocsánat, ha megbántalak ezzel, de nekem ez betegesnek, perverznek tűnik.
Egy 12 éves már szinte kamasz, feléledt szexualitással.
Mit jelent az,hogy néha? Mert néha én is alszok anyával (17 éves lány vagyok) de nálam ez a néha az pár havonta egyszer,mikor apa nem alszik itthon.
Szerintem a havi 1-2alkalom nem vészes,de szerintem hamarosan kifogja nőni,de szerintem most még nem probléma ez. Ez a kor szerintem még az a belefér kategória. Például ha a barátom aludna gyakran az anyukájával elég furcsának tartanám már, 12 évesen még annyira nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!