Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek gond, ha 12 éves...

Szerintetek gond, ha 12 éves fiam néha velem alszik?

Figyelt kérdés
Nem úgy képzeljétek el, mint egy anyámasszony katonáját, aki minden percben fogja az anyja szoknyáját. Egy talpraesett, vagány, közvetlen kis srác. Ha hazajön suliból, rögtön kapom a puszit, leülünk megbeszéljük mi volt a suliban, kicsit gépezik, és időnként utána kártyázunk, társasozunk stb. Igazán rossz dolgot még nem csinált, bár ha rossz napja van akkor egy kicsit felemeli a hangját, de utána rögtön bocsánatot is kér, és megpuszil. Van olyan este, hogy megkérdezi hagy aludjon velem. Persze nem úgy kell elképzelni, hogy ez minden napos. Jól esnek ezek a dolgok, csak furcsa azok után amiket tapasztalok a környezetemben, hogy milyenek a vele egykorú gyerekek. Feleselnek a szülőkkel, nem csinálnak meg semmit otthon és sorolhatnám. Ez lenne az a láthatatlan köldökzsinór? Imádom mikor bújik hozzám, nekem még mindig olyan mint egy kisbaba, hihetetlen hogy 12 éves. Igazából nem is tudom mi a gondom ezzel, hisz örülök neki. Én 12 évesen emlékeim szerint nem voltam ennyire anyás, vagy a fiúknál másképp van?
2013. dec. 9. 08:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond!
2013. dec. 10. 12:23
 12/20 anonim ***** válasza:

becsüld meg még ezt az fél - 1 évet, utána jön a hormon löket, hullámzó hangulattal, stb

akkor már nem fog veled aludni, bújna is de nem is

néha olyan lesz mint egy 5 éves máskor meg mint egy önálló felnőtt

ez a korszak neki sem lesz könnyű

egyedül neveled? apjával milyen a kapcsolata?

2013. dec. 11. 18:15
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem egyedül nevelem, bár az apja sokat dolgozik külföldön. A kapcsolatuk rendben van. Ha hazajön, meg is létezek szűnni számára, akkor csak az apja számít. :):) Én is így gondolom, amennyire lehet kiélvezem minden pillanatát annak hogy ilyen bújós, mert nemsoká már a lányokhoz fog bújni. :)
2013. dec. 11. 20:01
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem a szüleim szoktak elutazni. Ha anyum akkor kérdés nélkül apával alszom (jöhet a csokizás ás pizzázás az ágyban filmnézés közben), ha apu utazik el, akkor anyuval alszom (ilyenkor vásárláááás). EZ nálunk alap, kérdés nélkül. :)

Mázlista vagy, hogy ilyen gyereked van. A mai fiatalok még egy puszit sem adnak a szüleiknek... :/

Tehát egyáltalán nem rossz! :)

2013. dec. 12. 19:21
 15/20 anonim ***** válasza:
na most irigyellek kedves kérdező
2013. dec. 12. 20:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm, aki minden 2. pénteken a fiával alszik. Anya-fiú nap:) Zenét hallgatnak, játszanak, társasoznak, stb. nekem még kicsik, de szerintem jó dolog. :)
2013. dec. 16. 12:13
 17/20 anonim ***** válasza:
43%

És mi van a reggeli meg éjszakai merevedéssel? Én ovis korom után már nem aludtam szüleimmel. És nem is tartom egészségesnek. Lehet játszani, meg anya fiú napot tartani, egy szobában aludni, de egy ágyban, meg egy takaró alatt, meg összebújva, stb., nekem nagyon meredek.

Kényszerből, nyaraláson, egyszer-egyszer mert így jött ki rá a lépés, az nyilván más, de az hogy ezt élvezzék és keressék az alkalmat, szerintem nem helyénvaló.

2013. dec. 17. 18:49
 18/20 anonim ***** válasza:

# 17

Ha alacsony a tesztoszteronszintje akkor akár simán nincs is neki...

2013. dec. 17. 19:01
 19/20 anonim ***** válasza:
csecsemő korodban is van spontán merevedésed
2013. dec. 18. 22:10
 20/20 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok, és amikor az anyám mellett aludtam, vagy az apám mellett, kapaszkodjatok meg, HA A BARÁTNŐM MELLETT alszok, és reggel úgy adódik, hogy merevedésem akkor, nem fogom kiverni mellettük, sőt ... Elmúlik az. Anyám felé SEMMILYEN szexuális hajlam nem hajt ... Egyedül a barátnőm felé, ha olyan pillanatok vannak, de nem ez a lényeg ...

Én itthon lakom még anyukámmal, egyetemista vagyok. Esténként imádunk kettesben társasozni, kártyázni ( mindig rendelünk a neten, van egy csomó hülye játékunk, szerintem klasszak! :) És még a saját gyerekeim is élvezni fogják, ha majd ott tartunk ... ) Van, mikor itt alszik a barátnőm, vagy itt van a nagymamám, akkor többen játszunk, azt, amit megszavaztunk. Vannak olyan játékaink, amik eléggé sokáig tartanak, de nagyon élvezzük őket, fergeteges a hangulat! :D Szoktunk együtt tv-zni is, sőt! együtt főzni is, mert imádok főzni. Emellett mégis mindenkinek van a saját maga élete. Csak szeretem az édesanyámat, nagyon sok mindent köszönhetek neki. Ezt pedig így fejezzük ki ... Mindig imádtam a társaságát, de nem voltam rászállva soha. Szerintem ez teljesen oké. Én mindenkinek ilyen anyát, illetve családot kívánok! :)

2013. dec. 19. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!