Szerintetek gond, ha 12 éves fiam néha velem alszik?
becsüld meg még ezt az fél - 1 évet, utána jön a hormon löket, hullámzó hangulattal, stb
akkor már nem fog veled aludni, bújna is de nem is
néha olyan lesz mint egy 5 éves máskor meg mint egy önálló felnőtt
ez a korszak neki sem lesz könnyű
egyedül neveled? apjával milyen a kapcsolata?
Nekem a szüleim szoktak elutazni. Ha anyum akkor kérdés nélkül apával alszom (jöhet a csokizás ás pizzázás az ágyban filmnézés közben), ha apu utazik el, akkor anyuval alszom (ilyenkor vásárláááás). EZ nálunk alap, kérdés nélkül. :)
Mázlista vagy, hogy ilyen gyereked van. A mai fiatalok még egy puszit sem adnak a szüleiknek... :/
Tehát egyáltalán nem rossz! :)
És mi van a reggeli meg éjszakai merevedéssel? Én ovis korom után már nem aludtam szüleimmel. És nem is tartom egészségesnek. Lehet játszani, meg anya fiú napot tartani, egy szobában aludni, de egy ágyban, meg egy takaró alatt, meg összebújva, stb., nekem nagyon meredek.
Kényszerből, nyaraláson, egyszer-egyszer mert így jött ki rá a lépés, az nyilván más, de az hogy ezt élvezzék és keressék az alkalmat, szerintem nem helyénvaló.
# 17
Ha alacsony a tesztoszteronszintje akkor akár simán nincs is neki...
20 éves vagyok, és amikor az anyám mellett aludtam, vagy az apám mellett, kapaszkodjatok meg, HA A BARÁTNŐM MELLETT alszok, és reggel úgy adódik, hogy merevedésem akkor, nem fogom kiverni mellettük, sőt ... Elmúlik az. Anyám felé SEMMILYEN szexuális hajlam nem hajt ... Egyedül a barátnőm felé, ha olyan pillanatok vannak, de nem ez a lényeg ...
Én itthon lakom még anyukámmal, egyetemista vagyok. Esténként imádunk kettesben társasozni, kártyázni ( mindig rendelünk a neten, van egy csomó hülye játékunk, szerintem klasszak! :) És még a saját gyerekeim is élvezni fogják, ha majd ott tartunk ... ) Van, mikor itt alszik a barátnőm, vagy itt van a nagymamám, akkor többen játszunk, azt, amit megszavaztunk. Vannak olyan játékaink, amik eléggé sokáig tartanak, de nagyon élvezzük őket, fergeteges a hangulat! :D Szoktunk együtt tv-zni is, sőt! együtt főzni is, mert imádok főzni. Emellett mégis mindenkinek van a saját maga élete. Csak szeretem az édesanyámat, nagyon sok mindent köszönhetek neki. Ezt pedig így fejezzük ki ... Mindig imádtam a társaságát, de nem voltam rászállva soha. Szerintem ez teljesen oké. Én mindenkinek ilyen anyát, illetve családot kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!