Mit lehet csinálni egy ilyen lánnyal? (többi lent)
Régóta osztálytársam egy lány akit enyhén szólva nem szívelek. Sokat bunkózik velem régen még a csicskája(elnézést a kifejezésért) is voltam(én hülye).
Tavaly tavasz végén megelégeltem a dolgot és mondván h ez az utolsó évünk idén nem hagyom magam. Ez jól is megy.
Azonban egy olyan új helyzet állt elő ami zavar. Az egyik órán épp filmet néztünk is ő kiment a mosdóba. A telefonja az egyik évfolyamtársam mellényén volt amit az évfolyamtársam elvett onnan (nem látta h rajta van a telefon) és az leesett , e is horpadt. megkért az évfolyamtársam minket h ne szóljunk neki. Azt az évfolyamtársamat kedvelem gondoltam minek mártanám e.
Az egyik barátnőmmel elmeséltük a többi barátnőnknek , hogy amikor visszajött akkor se vette észre pedig végé ott volt a kezébe ,mer netezett is rajta. és ők is elmosolyodtak hogy hh nem veszi észre?ma írt nekem facebookon ,hogy mit csináltunk a telefonjával. Tudniillik mi beszéltünk róla h még mindig nem. Csak ezeket hallotta. ma rám förmedt hogy mit csináltunk stb. Mondtam h én semmit , megmondtam h ki volt és hogy nekem semmi közöm hozzá. Azt is elmondtam h a velem tanusított viselkedése alapján ne várja el tőlem h szóljak neki.
Aztán értelmes dolgokat talált ki hogy neki legalább vannak olyan barátai akiknek nem nyalt be (holott mintha én bárkinek is nyaltam volna :DD ).
Mondtam h nálunk vendégek vannak iskolába beszélünk. Teljesen sose fogok tőle megszabadulni mert csapattársak is vagyunk de a sportot abbahagyni nem szeretném.
mit lehet egy ilyen valakivel kezdeni? megemlíteném ,hogy ő utál engem (ezt biztosan tudom) és egyébként nagyon nagyra tartja magát de ahhoz képest h idősebb nálam mint testileg mint szellemileg sem egy túl érett egyén.
Tudna valaki tanácsot adni? Bocsi h hosszú lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!