Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet egy ilyen lánnyal...

Mit lehet egy ilyen lánnyal csinálni?

Figyelt kérdés

Párommal már fél éve együtt vagyunk, mindketten 21 évesek vagyunk.

Páromnak volt egy előző barátnője, akivel szakított, mert a csaj az őrületbe kergette.

Nem ez a lényeg.

Hanem a csaj azt a taktikát követi, hogy "ha nem az enyém, akkor másé se legyen".

Engem eleinte nagyon nem érdekelt, hogy mit csinál, de már kezdi elvetni a sulykot.

Minden követ megpróbál megmozgatni, hogy szétszedjen minket, pletykákkal, hazugságokkal, sőt egyszer meg is fenyegetett.

Páromnak is már tele van a hócipője, és én is megmondtam neki, hogy vagy leszáll rólunk, vagy komoly baj lesz, de mintha meg sem hallaná.

Itt sajnos az a taktika nem használ, hogy nem veszünk tudomást róla, mert már volt párszor h haverok jöttek oda hozzánk kérdezgetni, h "tényleg igaz?" stb, mert vmi hazugságot hallottak amiket a csaj terjesztett.

Múltkor is tett valamit, megelégeltem, felkerestem az anyját, hogy tudna-e segíteni. Ő mondta, hogy a lánya elhatározta, hogy addig nem nyugszik, amíg a párom örökké egyedül nem marad, ha már az övé nem lehet.

Mondta, hogy majd beszél vele. (az anyja a lányával)

De szerintem nem használ semmi.

Mit lehet ilyen helyzetben csinálni? Nem veszünk róla tudomást, de néha már ezt képtelenség megtenni. Verekedni nem akarok, nem az én stílusom, bár néha nevetve tépném meg.

Miért ennyire gyerekes valaki 20 éves létére? (mert ő 20 éves...)

2013. febr. 1. 17:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerezzetek hiteles tanúkat, akik igazolják, hogy ő mit terjeszt, és azt, hogy nem igaz, aztán mehet a polgári per rágalmazásért, becsületsértésért.
2013. febr. 1. 17:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok, egyébként szerintem nem kicsit pszichiáterre van szüksége az ilyen embereknek.
2013. febr. 1. 17:16
 3/13 A kérdező kommentje:

mit takar a rágalmazás egyébként?

Szerintem is pszichiátriai eset, de nem értem hogy lehet valaki 20 éves létére ilyen gyerekes és primitív...pedig az anyját ismerem, ő teljesen normális.

2013. febr. 1. 17:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Akit nem vesznek észre, nem is létezik.

A csinálva csinált pletykákon meg röhögni kell, nem háborogni. Nekem van olyan kapcsolatom a párommal, hogy azt semmi pletyka nem tudná szétrombolni az biztos. Egyszer mindent megbeszélünk ketten, aztán csak utána jön mindenki más szava.

A lánynak az esne a legrosszabbul, ha fel sem vennétek, észre sem vennétek, hogy létezik. Akkor megunná és abba hagyná.

Ilyen dolgokért biztosan nem mennék a lány anyjához, gyerekes és értelmetlen. Ha felnőttek vagytok, úgy is kezeljétek ezt a dolgot. Veszekedni nem érdemes, mert nincs kivel.

22-L

2013. febr. 1. 17:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

osztom az előttem válaszoló véleményét!

amúgy a polgári peres út is járható, csak szerintem sokkal kellemetlenebb mindkét fél számára.

én nem lennék képes olyan pontosan leírni a becsületsértés és a rágalmazés kötzi különbséget

[link]

Itt érthetően le van írva, hogy melyik mikor valósul meg.

illetve végül de nem utolsó sorban, én hozzávenném még a fent említettekhez a 'zaklatást' is. csak hogy bővüljön a lajstrom :p

2013. febr. 1. 17:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már hasonló helyzetben, így abszolút megértem a problémát. Ez nem egy olyan dolog, hogy átnézek rajta, mert nem csak kettőnkről szól, hanem a környezetünket is belekeveri az illető, amihez meg aztán végképp köze nincs.

Hogy mi mit csináltunk... Leültünk a kedves harmadikkal beszélgetni, abszolút nyugodt hangnemben és elmondtuk neki, hogy bármit tesz, ha mi egyszer szétmegyünk az nem miatta lesz, terjeszthet amit akar, tótágast is állhat. Akkor előjött a fenyegetőzés, hogy ezt nem hagyja annyiban, még megbánjuk, vigyázzunk magunkra blabla, gonosz vigyor. Bejött némi fenyegetés és zsarolás, illetve ahogy említették a rágalmazáson már rég túl voltunk. (ezeknek nézz utána, avagy kérdezz rá egy rendőrnél)

Lereagáltuk annyival, hogy ha nem fejezi ezt be, akkor reméljük tisztában van azzal, hogy így is túl sokat tűrtünk és eme három pont miatt már csak simán feljelenthetnénk... Még egy-két hétig folytatta, de már nem reagáltunk rá, aztán szépen lassan abbahagyta. Jó fél éves "rémálomnak" lett nálunk is vége így. :)

Az ismerősöknek és a családnak pedig szóljatok, hogy bármi hír is érkezik felőle, az valószínűleg nem igaz!

2013. febr. 1. 17:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a "haverok jöttek oda hozzánk kérdezgetni, h "tényleg igaz?", akkor ne tagadjátok, hanem még tegyetek hozzá? PL. ha azt "hallották", hogy te megcsaltad a barátodat, akkor a válasz az legyen, hogy "persze, igaz, legalább ötvenen álltak sorba", ha olyasmi, hogy terhes vagy, akkor "igaz, nyolcasikrek lesznek", stb, igy az egész öt teszi csak nevetségessé.
2013. febr. 1. 17:31
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

Kezdj "visszapletykálni".

1. Mondta a barátod, most örül csak igazán, hogy az exét otthagyta, és örül, hogy egy olyan kincset talált, mint te.

2. Szerencsétlen lány! Már fél éve szakítottak, de azóta sincs senkije... nem csoda, ha bekattan. Nehéz úgy élni 20 évesen, hogy nem kell senkinek...

3. Úgy érzed, ez a sok viszontagság, amit a pároddal együtt kiálltatok fél év alatt, még erősebbé tette a kapcsolatotokat.

Lehet még ezeket fokozni. Az ilyen pletykás barátokban mindig lehet bízni, és szépen vissza fogja hallani a hisztérika.

Legfeljebb dacból elkezd összeszedni mindenféle pasikat, hogy bebizonyítsa, milyen jó nő. De ez titeket már nem kell, hogy érdekeljen. :D

2013. febr. 1. 17:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy bírjátok, de én rég félholtra verettem volna, aztán én is gyakoroltam volna rajta pár ütést és rúgást. Mindig csodálom az olyan embereket, akik ilyen sokáig képesek viszonylag higgadtabb módon próbálkozni. Zaklatásért, rágalmazásért jelentsétek fel, bár gyakorlatban nem tudom mit tudnak ezzel kezdeni, hogyha továbbra is szabadon van a csaj.
2013. febr. 1. 17:46
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

készítsétek fel a barátaitokat, h a lány nem a normális kategória, szóval a mondanivalójának nagyon kicsi eséllyel van valóságalapja.

ezután pedig le kell tojni nagy ívben. ha netán találkoztok, akkor játszátok a beakadt lemez technikát: akármit mond, küldjétek szakorvoshoz.

2013. febr. 1. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!