Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Welness-hétvégére készülünk...

Welness-hétvégére készülünk 1O hónapos kislányunkkal az egri Park-hotelbe. Vannak tapasztalataitok? Mit lehet csinálni egy ilyen helyen ilyen pici lánnyal, hová vihetem magammal, stb. Aki volt welnessezni csecsemővel, kérlek írjatok!

Figyelt kérdés
Köszi!
2009. dec. 22. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi is ennyi idősen vittük magunkkal Alsópáhokra.

Kicsit felborult a bioritmusa, az alvása a változástól arra a pár napra, de megérte az élmény és a kikapcsolódás miatt.

Sokat voltunk a gyerekmedencében. Kicsit belementünk a felnőtt medencébe is, azt is élvezte.

A játszóházat még nem vehettük igénybe, mert 1 éves kor felett lehet csak.

Nagyokat kirándultunk, sétáltunk is a környéken.

A reggeli és a vacsora (ebédet nem adtak) is nagyon kellemes volt, tiszta bababarát az egész.

Idén viszont kihagyjuk, mert félünk a H1N1 vírustól.

Érezzétek jól magatokat!

2009. dec. 22. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Mi többször voltunk kicsivel és naggyal, sima panzióban, kirándulás, séta, pihenés, de szerintem a fürdést is élvezni fogja.

Elmehettek a környéken ide oda pl Szilvásvárad, Siroki vár, Bélapátfalva

2009. dec. 22. 10:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Úgy tudom, ott nincs gyerekmedence, a felnőttbe pedig még nem vihetem be, ugye? És sókabinba vagy fénykabinba (ami szineket változtat)?
2009. dec. 22. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Csecsemővel még nem voltunk, de 6 éves volt a lányom, amikor először voltunk az Eger-Park hotelben. Így már élvezhető lett mindannyiunk számára. A hotelt és a személyzetet csak dícsérni tudom, azóta is visszajáró vendégek vagyunk. A 10 hónapos baba a szálloda wellness szolgáltatásait szerintem még nem tudja majd kihasználni, van gyermekmegőrző szoba de nem tudom hogy működik. Mikor mi voltunk tele volt össze-vissza dobált játékokkal, de beültünk oda játszani. Nekünk most 4 hónapos a kicsi, ha vége lesz ennek a válságos időszaknak, még biztosan ellátogatunk ide, hisz ez lett a kedvencünk. Én úgy tervezem, hogy a welness programok alatt felváltva vigyázunk majd a kicsire a férjemmel. Ha ki akartok mozdulni, Egerszalók nincs messze, szuper fürdő, s a picike is nagyon élvezné! Jó kikapcsolódást nektek!

Még annyit, hogy a szálloda medencéjében nagyon klóros a víz, ne vidd be a kicsit!

2009. dec. 22. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:

szia. mi 9hósak vagyunk, és bükkfürdőn voltunk.

úszópelus a gyerekre és irány a baba-gyerek belső medence.

minden wellness hotelban van valamilyen gyerek kuckó, játékszoba.

a mi fiúnk felélénkült, a sok új dolog teljesen felpörgette. jobban is aludt , mint otthon.

az ételeket is , amiket az étteremben csináltak, ette, etetőszékbe beleült (otthon nem)

lehet sétálni a kertjében, minden wellness hotelnak van parkja vagy kertje.

jó szórakozást, tuti élvezni fogja a kicsi.

2009. dec. 22. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:

A felnőtt medencébe is be lehet vinni, ha nem kimondottan gyógyvíz, és nem túl meleg, vagy hideg (kb 30-38 fokig). Mi egyszer egy eléggé hideg medencében úszkáltunk és utánna egy kis időre bementünk a szaunába átmelegedni. Bocsánatot kértem a bennt tartózkodóktól, elmagyaráztam nekik, hogy mi csak melegedni jöttünk be, és akkor nem morogtak. (Amúgy szerintem nagyon unokok tudnak lenni a megrögzött szaunázók.)

Uszó pelust vegyetek a leányzónak! Ne fürdőbugyit, hanem kimondottan úszó pelust. Ha véletlen kakilna a fürdőruciból kijön, és szerintem elég undorító kakit halászni a medencéből. A pisi átmegy az uszi peluson, de itt a kaki a lényeg.

2009. dec. 22. 11:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha fosi van, az is átmegy!
2009. dec. 22. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:
11:58 vagyok. Ilyesmi tapasztalotom hálistennek még nem volt! Medencébe még nem produkált (szerencsére).
2009. dec. 23. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!