Mit lehet csinálni egy ilyen lánnyal? (többi lent)
Régóta osztálytársam egy lány akit enyhén szólva nem szívelek. Sokat bunkózik velem régen még a csicskája(elnézést a kifejezésért) is voltam(én hülye).
Tavaly tavasz végén megelégeltem a dolgot és mondván h ez az utolsó évünk idén nem hagyom magam. Ez jól is megy.
Azonban egy olyan új helyzet állt elő ami zavar. Az egyik órán épp filmet néztünk is ő kiment a mosdóba. A telefonja az egyik évfolyamtársam mellényén volt amit az évfolyamtársam elvett onnan (nem látta h rajta van a telefon) és az leesett , e is horpadt. megkért az évfolyamtársam minket h ne szóljunk neki. Azt az évfolyamtársamat kedvelem gondoltam minek mártanám e.
Az egyik barátnőmmel elmeséltük a többi barátnőnknek , hogy amikor visszajött akkor se vette észre pedig végé ott volt a kezébe ,mer netezett is rajta. és ők is elmosolyodtak hogy hh nem veszi észre?ma írt nekem facebookon ,hogy mit csináltunk a telefonjával. Tudniillik mi beszéltünk róla h még mindig nem. Csak ezeket hallotta. ma rám förmedt hogy mit csináltunk stb. Mondtam h én semmit , megmondtam h ki volt és hogy nekem semmi közöm hozzá. Azt is elmondtam h a velem tanusított viselkedése alapján ne várja el tőlem h szóljak neki.
Aztán értelmes dolgokat talált ki hogy neki legalább vannak olyan barátai akiknek nem nyalt be (holott mintha én bárkinek is nyaltam volna :DD ).
Mondtam h nálunk vendégek vannak iskolába beszélünk. Teljesen sose fogok tőle megszabadulni mert csapattársak is vagyunk de a sportot abbahagyni nem szeretném.
mit lehet egy ilyen valakivel kezdeni? megemlíteném ,hogy ő utál engem (ezt biztosan tudom) és egyébként nagyon nagyra tartja magát de ahhoz képest h idősebb nálam mint testileg mint szellemileg sem egy túl érett egyén.
Tudna valaki tanácsot adni? Bocsi h hosszú lett..
Most az a bajod, hogy van EGY lány, aki nem bánik veled szépen?
Édesem, hogy még hány ilyen lesz...:)
Most őszintén milyen választ vársz? Pofozd fel ha nagyon akarod, attól semmi nem oldódik meg. Nem egyszerűbb ha figyelmen kívül hagyod?
Másrészt a csajnak is igaza van. Hogyan kellett volna reagálnia, ha egyszer majdnem összetörték a mobilját, aztán meg csak kiröhögitek?
Kicsit gyerekesen viselkedtek...
Nem kiröhögésről van szó. De az ember általában normális esetben észreveszi ha valami nincs rendben a mobiljával. A másik ,hogy felelőtlen dolog otthagyni mások orra előtt. A harmadik ,meg hogy a másik oldalán ült az egyik nagy barátnője aki szintén nem szólt neki. Rajta nem kéri számon kötekedő stílusban.
lehet hogy pontosabban kellett volna fogalmaznom.
Volt valakinek hasonló tapasztalata , mit csinált hasonló helyzetben stb.?
"A le*szarás meg annyira nem könnyű ,mert muszáj vele néha beszélnem"
Ki kötelezz rá? Szerintem senki nem tart pisztolyt a fejedhez. Köszönsz neki, max. pár szót váltasz vele a sportról az edzés végén a többiekkel együtt, aztán jó napot! De gondolom, ez eléggé nehezedre esik, inkább direkt felhúzod magad miatta és próbálsz jó pofizni.
Én is voltam hasonló helyzetben, ezért tanácsoltam azt ,hogy ne foglalkozz vele. Ha nem vagy képes erre, hát ne haragudj, de te sem vagy akkor egy nagyon érett személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!