Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti engednétek a 16 éves...

Ti engednétek a 16 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés
Augusztus óta vagyok együtt a barátommal. Ő az első komoly barátom.. Októbertől (még a 16. szülinapom előtt 1 héttel aludt itt) szinte bármikor ittaludhatott december végéig, aztán anyám gondolt egyet és azóta nem aludhat nálunk és alig találkozhatunk..nem értem miért, hiszen javítottam a suliban, jobb a kapcsolatom anyámmal mint ősszel, de nem hajlandó megmondani, hogy ez miért van.. Azt se értem, hogy a barátom itt aludhatott, de én náluk nem..

2014. febr. 17. 09:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Ha már egyszer megengedte, akkor engedném, hacsak nincs nyomós oka... Szóval ezt nem értem.
2014. febr. 17. 09:36
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
nem 17 éves kora előtt biztos hogy nem is gondolkoznék el rajta.
2014. febr. 17. 09:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok, alapban én sem engedném, de, ha egyszer már megtettem, és nincs nyomós okom a tiltásra, akkor engedném.
2014. febr. 17. 09:43
 4/12 anonim ***** válasza:
36%
Igen, ha felelősségteljes a lány. De igazából amúgy is, mert ha nem az, akkor meg már sajnos rég rossz, szóval mindegy. Ilyenkor nevelni már úgysem lehet, tiltani meg hülyeség.
2014. febr. 17. 10:00
 5/12 anonim ***** válasza:
34%
Gondolkodás nélkül, nem. De fordítva sem. Nagyon módi manapság tiniként felnőtt kapcsolatot játszani, de nem támogatom. Fontos a fokozatosság, nem kell együtt aludni tiniként, ráérnek felnőttként. Szexelni így is szoktak, tudom, de ebben nem is ez a lényeg.
2014. febr. 17. 10:45
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem meg pont ez a lényeg, kedves utolsó!

Ahogy mondtad, szexelni ígyis-úgyis szexelnek az emberek. Te is, a szüleid is, a gyerekeid is. Ez csak valami elferdült gondolat menet lehet egy szülő részéről, hogy az én gyerekem márpedig csak azért sem érezheti jól magát.

Na de nem is ez a lényeg. Tehát a gyerek szexel, de te tiltod az együtt alvást. Ezzel valójában mit sugallsz? Talán azt hogy persze titokban a tesco parkolóban dughatsz kislányom, de az hogy egy magasabb lelki és szellemi szintet kielégíts, azt nem! Maradjál az állatias ösztöneidnél és krjál ahol akarsz, de a szerelmeddel aludni nem fogsz!

Nagyon okos!

Csak azt nem értem miért vannak a szülők meglepődve hogy ennyi rbanc tini van. Ha megnézitek kik azok akik 15 éves korukra túl vannak a fél osztályon, meglepődve tapasztaljátok hogy azok akiket otthon mindentől tiltottak.

Kedves kérdező, én megengedném. Nekem is megengedték ennyi idősen, és a barátnőimnek is megengedték. Nem is értem hogy lehet ezt tiltani. Ennyi idősen az emberek már nem csak otthon alszanak, mint az oviban..

2014. febr. 17. 13:37
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem engedném,16 évesen ráadásul mindössze félév után úgy gondolom nagyon is korai,ha az első évfordulókor még együtt vagytok akkor igen már megengedném természetesen akkor ha elég megbízható és felelősségteljes vagy,bár nekem durva hogy 15-16 éves gyerekeknek engedik az együtt alvást.Nem a szex csak a lényeg.
2014. febr. 17. 13:41
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Ismerek olyat aki 14évesen aludt a barátjánál és csak aludtak,nem feküdtek össze egymással...Most komolyan, ezerszer jobb a szerelmedhez odabújni és a mellkasán elaludni:)
2014. febr. 17. 15:54
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Jaj hagyjuk már lassan a 10évesek is egymásnál akarnak aludni, az együtt alvás nem gyerek kapcsolatok sajátja 14-15 éves aludjon macival az ágyában ne egy fiúval,de a 16 éveseknek is baromi korai.Itt nem csak a szexen van a hangsúly,az is butaság,hogy anyád egy ideig megengedte.
2014. febr. 17. 16:20
 10/12 A kérdező kommentje:
Novemberben vesztettem el vele..so nem azért akarunk/akartunk együtt aludni, hogy egész éjjel dugjunk..
2014. febr. 17. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!