Ti engednétek a 16 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon?
Szerintem meg pont ez a lényeg, kedves utolsó!
Ahogy mondtad, szexelni ígyis-úgyis szexelnek az emberek. Te is, a szüleid is, a gyerekeid is. Ez csak valami elferdült gondolat menet lehet egy szülő részéről, hogy az én gyerekem márpedig csak azért sem érezheti jól magát.
Na de nem is ez a lényeg. Tehát a gyerek szexel, de te tiltod az együtt alvást. Ezzel valójában mit sugallsz? Talán azt hogy persze titokban a tesco parkolóban dughatsz kislányom, de az hogy egy magasabb lelki és szellemi szintet kielégíts, azt nem! Maradjál az állatias ösztöneidnél és krjál ahol akarsz, de a szerelmeddel aludni nem fogsz!
Nagyon okos!
Csak azt nem értem miért vannak a szülők meglepődve hogy ennyi rbanc tini van. Ha megnézitek kik azok akik 15 éves korukra túl vannak a fél osztályon, meglepődve tapasztaljátok hogy azok akiket otthon mindentől tiltottak.
Kedves kérdező, én megengedném. Nekem is megengedték ennyi idősen, és a barátnőimnek is megengedték. Nem is értem hogy lehet ezt tiltani. Ennyi idősen az emberek már nem csak otthon alszanak, mint az oviban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!