Lányok! Nektek hány darab melltartótok van és milyenek? ( kort is írjatok légyszi)
Eléggé kifogytam melltartókból mostanában, de nem igazán találtam olyat, ami tetszene is, kényelmes is lenne és azért nem 5-6ezertől kezdődne:) szóval most ezek vannak:
2 fekete(az egyik csipkés), 1 pánt nélküli fekete, 3fehér(ebből is az egyik csipkés, de az picit kicsi is, az egyiken meg pici pontok vannak meg rózsaszín masni), 1 mintás(elképesztően kényelmes de nagyon nem az én ízlésem mivel csak úgy kaptam:D), van 1 H&M-es 'melltartó' szerűségem is(nagyon szép halványkék, vajszínű csipkével és egy kis 'béléssel':D), amit tulajdonképpen csak estére veszek fel néha, mivel tényleg nagyon kényelmes, olyan kis top szerű, de mégis jó a világos tapadósabb pizsijeim alá:)
És a kedvencemet a végére hagytam: [link] ilyesmi a formája, vajszínű alap, tiszta csipke, a pántok elöl olyan kis masni féleséget formálnak és magának a melltartónak a szélei feketék. Nehéz így leírni, de gyönyörű:)
17/L
3 van, a legegyszerűbb fajtából, vékony szivaccsal
75a
14l
2 szivacsnélküli,merevítős vörös van.
3 fekete, az egyik félkosaras,a másikon türkizes csipke van, és egy sima.
2 fehér, egyszerű.
1 rózsaszín.
80/C
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!