Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen rámenősek? Nem...

Miért ilyen rámenősek? Nem bírom, úgy kezelnek, mint 1 darab húst: ' (

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, hetedikes. Barna, állig érő, hullámos hajam van, barna szemem. Nem vagyok különösebben szép, sőt kimondottan duci:P De sok barátom van, szinte mindenkivel jóban vagyok. Egyik nap átmentem egy fiú haveromhoz, mint mindig. Csak ketten voltunk otthon, leültünk TVzni. Valahogy az ölébe kerültem, ő adott egy puszit, én beletúrtam a hajába, aztán már akarta levenni a pólómat, ellöktem, hazafutottam. Azóta bocsánatot kért, újra szent a béke. De mostanában megőrült minden fiú, rácsapnak a seggemre a folyosón, mindig:S Lehet, hogy pletykált?

13L

2011. ápr. 27. 18:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Bocs,de olyan nincs hogy "véletéen beleülsz az ülébe és beledúrsz a hajába" ezek után ne csodálkozz,hogy ilyet csinál..valószínűleg elmondta másnak is,lehet,hogy túlzott is egy kicsit aztán ennyi..ha így haladsz közel leszel az iskola ribije címre,szóvalé n nem hagynám a helyedbe :/
2011. ápr. 27. 18:50
 2/12 A kérdező kommentje:
De nem hiszem el, hogy másnak nem volt még olyan, hogy nem is tudja, hogy történhetett...Valaki korábban átesik rajta, valaki nem. De nem vagyok ribancos, a templomban gitározok, normálisan öltözöm...
2011. ápr. 27. 18:52
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Első vagyok:

Nem csak ttól lesz valaki ribancos.Van egy ismerösöm aki kis álszent kinézettel rendelkezik,cuki pofa,cuki ruhák,templomba jár stb közben meg olyanokat csinál,amit én nem teszek meg :DD

Amúgy én csak szóltam,mert barátnőm EGYSZER smárolt le valakit egy buliban és azóta alig tudja levakarni magáról a ribanc jelzőt..Pedig ő tényleg nem olyan lány.Csak belevolt zúgva a pasiba lb fél éve,kicsit ivott aztán bíztatták is a pasi engedte aztán ez lett a vége,szóval én csak szóltam..

Amúgy szinte nem lett volna olyan pasi aki ne tette volna ezt meg ha egy lány az ölébe ül és a haját dúrja a fiúnak szóval itt nemcsak a fiú volt a hibás,remélem tudod :D

2011. ápr. 27. 18:58
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Úristen, már ne is haragudj, de ha így folytatod, 2 év múlva már abortuszod lesz... Miért kell hetedikben így k*rvulni??? 13 éves vagy, és "jajj, véletlen belekerültem az ölébe", mi ez már??? És milyen ez a srác már? Levenni a pólódat?? Most komolyan d*gni akart veled? Ez nonszensz...
2011. ápr. 27. 19:28
 5/12 anonim válasza:
66%
Mi is a suliban csapkodjuk a lányoknak meg fogdossuk amit kell manapság a fiatalokkal ebben a világban ez nagyon nem meglepett.
2011. ápr. 27. 19:34
 6/12 anonim ***** válasza:
ha ezt csinálod akkor ne csodálkozz!
2011. ápr. 27. 20:41
 7/12 anonim ***** válasza:

13 évesen?és akkor mit vársz,szegény gyerek mit csináljon?jézusom...

bezzeg az én időmbenxd

pedig 15 éves lány vagyok.

2011. ápr. 27. 21:04
 8/12 A kérdező kommentje:
18:58-as: Kb. én is úgy voltam, mint a te barátnőd, sose vagyok ilyen és kb. 2 éve vagyok/voltam belé szerelmes:(
2011. ápr. 27. 21:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért ültél a fiú haverod ölébe? Úgy kerültél bele, hogy bele akartál ülni. De miért?
2011. ápr. 28. 07:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Mert nagyon szeretem:(
2011. ápr. 28. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!