Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen rámenősek? Nem...

Miért ilyen rámenősek? Nem bírom, úgy kezelnek, mint 1 darab húst: ' (

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, hetedikes. Barna, állig érő, hullámos hajam van, barna szemem. Nem vagyok különösebben szép, sőt kimondottan duci:P De sok barátom van, szinte mindenkivel jóban vagyok. Egyik nap átmentem egy fiú haveromhoz, mint mindig. Csak ketten voltunk otthon, leültünk TVzni. Valahogy az ölébe kerültem, ő adott egy puszit, én beletúrtam a hajába, aztán már akarta levenni a pólómat, ellöktem, hazafutottam. Azóta bocsánatot kért, újra szent a béke. De mostanában megőrült minden fiú, rácsapnak a seggemre a folyosón, mindig:S Lehet, hogy pletykált?

13L

2011. ápr. 27. 18:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Isstenem..soha ne legyen nagyobb problémád
2011. ápr. 29. 13:44
 12/12 ekeke ***** válasza:
35 vagyok, de anno mi is megcsöcsörésztünk egypár lányt:) Ez az élet rendje. Ha imázst akarsz, ilyen fogdosás után pofont kell osztani, minél nyilvánosabban, annál jobb. Amúgy meg úgyis nemsokára lesz fiúd, lekerülsz a napirendről.
2011. máj. 10. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!