Szoptatós anyukák, esetleg védőnők! 3,5 hónapos kislány széklete sárga színű, minden alkalommal születésétől kezdve kicsit nyálkás, nagyon folyós és kis fehér darabkák vannak benne. Jó ez így?
Nekem jónak tűnik.
A hasmenés anyatejesen azt jelenti, hogy vízszerű cucc távozik sugárban.
3 gyerekes (már nem szoptatós) anyuka
3-5 vagyok
NEkem 3 tejfehérje allergiás gyerekem van (egy már kinőtte), és nekem minden orvos azt mondta, hogy a tejfehérje allergia kinövésére úgy van a legnagyobb esély, ha nem terheljük a szervezetet, minél később találkozzon vele.
Ennek alapján az a jó, ha Te nulldiétán vagy, amíg szoptatsz, vagyis kerülsz minden tejterméket és minden tejszármazékot tartalmazó ételt.
Mert lehet, hogy nem okoz minden problémát, de minden átmegy, az biztos.
Én két gyerekemnél fokozatosan vissza tudtam vezetni a dolgokat, először csak margarint, aztán sajtot, aztán tejfölt (annak legnagyobb része zsír, a fehérje igen kevés), aztán vajat, joghurtot és végül a tejet, először csak sütve (a hő is trancsírozza a fehérjéket), aztán főzve és végül nyersen.
Szép fokozatosan, mindig figyeltem, hogy mi történik. 10 hónapos korukra már ehettem bármit.
A harmadikkal a szoptatás végéig diétáznom kellett, egy kiflit sem ehettem meg (tejes kifli).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!