Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? (lent)

Mit csináljak? (lent)

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy fiú és nem tudom, hogy hogyan közeledjek felé? Hogyan ismerjem meg? Nem tudom mit csináljak, még sohasem tetszett senki rajta kívűl :) 16/l
2014. febr. 14. 18:13
 1/5 A kérdező kommentje:
* kívül
2014. febr. 14. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Hivd el randizni.
2014. febr. 14. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ honnan ismered.Ha van közös ismerősötök,akkor jó lenne ha egyszer közösen dumálnátok páran vagy ilyesmi és akkor ismerkedhetsz vele.A másik eset;ha csak látásból ismered akkor szemezz vele,majd köszönj neki/jelöld be és lájkold a képeit facebookon,esetleg írj is rá.Ha egyszer sikerül vele beszélned,akár élőben,akár neten,akkor kicsit jobban megismered és leveszed a jelekből h neki is bejössz e.Ha nagyon semleges/visszautasító akkor ne próbálkozz nagyon,max barátként.Sok sikert.Egy lány,ki nemrég hasonló cipőben járt :D

16/L

2014. febr. 14. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Haverkodj vele össze élőben, menj oda hozzá vmiért, pl én a rasztája miatt mentem oda, kb 3 hónappal később elmentünk szeszelni egyet, rámásztam, pedig visszautasító volt alapból és mégis itt vagyunk 10 hónapja nagyon boldogan :)
2014. febr. 14. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
hát a fiu lenél nemtudnnál mit teni de iy szolj neki h testszik meg jártok e
2014. febr. 15. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!