Kamaszok, ha tehetnétek hogy élnétek az életeteket?
hmm... az biztos, hogy a hegyekbe lenne egy házam és egy ménesem, autóból biztosan lenne egy 2005-ös Ford Mustang. Görögországban vagy Bulgáriában, esetleg Horvátországban lenne nyaralóm, hajóm. így most hirtelen ennyi. :)
16/L
Maradnék ahol vagyok, csak felújíttatnám a házunkat, beépíttetném a tetőteret magamnak és húgomnak, a földszintet a szüleimnek. Fogadnék bejárónőt, mert mindenki utálja a házimunkát. Vennék egy jó kis kocsit a szüleimnek. A sulit ugyanúgy folytatnám, mennék tovább egyetemre, csak ahelyett, hogy a szüleim támogatnának engem, én támogatnám őket. Ha elvégezném az egyetemet, és lenne munkám, sokat adakoznék, vennék magamnak házat, kocsit. Vennék egy jó kis nyaralót a Balatonnál, úgyis mindig oda megyünk nyáron. Ja, és persze többé nem spórolnék ruhán, kiegészítőn, körömlakkon, amit meglátok és megtetszik, jöhet minden. :) Gyakrabban járnék fodrászhoz, kozmetikushoz, hiszen megtehetném. Kettő helyett lehet vállalnék három gyereket is, de nem kapatnám el őket, tudom mennyire idegesítőek a nagyszájú úri gyerekek. :D Nagyjából ennyi, azt hiszem.
15/L
Hűha, mindenkinek milyen luxusigényei vannak. :O
Én először is vennék magamnak egy lakást Budapest szívében, ahova 1,5 év múlva oda is költöznék egy jó barátnőmmel, és sok állatot tartanánk. :) Ezen kívül vennék még 10 max. 10 millós lakást, amit kiadnék embereknek kevés pénzért. Tehát egyszerre befektetek, gyarapítom a vagyonom, és lakáshoz juttatok olyan embereket, akiknek kevés a fizetésük. Ezután vásárolnék még ezt azt a családomnak és magamnak, amire igény van, s nem túlzás, adnék a pénzből nekik is, magamnak is megtartanék max. 100 milliót, a többivel pedig segélyszervezeteket támogatnék. :)
Én nem vágyom luxuséletre, ha lenne is pénzem, nem élnéj villában. Jobb szeretek másokon segíteni, de az életemet megalapoznám ezzel a pénzzel. :)
Ha tehetném, már nem élném sehogy.
Ha nyernék a lottón, megvárnám azt a cirka 3 hónapot, míg 18 leszek, vennék egy pisztolyt (feketén, persze), és diszkréten távoznék.
Bocs a negatív kisugárzás miatt.
17/L
Na ez egy érdekes kérdés!:)
Ha olyan sok pénzt nyernék? Vennék egy házat Toscanában(kis kori álmom), egyet mondjuk Amerikában vagy Angliában, egy nyaralót meg a Balatonnál. Persze ezeket szépen be is rendeznénk anyukámmal (csak vele élek). Apukámnak is mindenképpen adnék a pénzből, mivel elég szűkösen él 1-2 éve bizonyos okok miatt...tehát neki is adnék!:) Egy részét bankba tenném kamatoztatni. Egy részéből rászorulóknak segítenék, sőt esetleg magántanuló lennék(mondjuk Angliában nem, ott kifejezetten tetszik az oktatás). Hm, mihez kezdenék még?! Vennénk anyukámmal egy kis 2 személyes autót mindenképp:D Ruhára is költenék meg esetleg elmennék 1-2 fesztiválra.Később viszont dolgoznék, nem nekem való az otthoni lustálkodás hosszútávon, tehát esetleg rászorulókon segítenék valamilyen alapítvány formájában, amit én vezetnék meg én is segítenék nekik:)
Dejó is lenne!:))
17/L
26-os vagyok
Azt kihagytam, hogy ezek azért nem valami luxus házak lennének, inkább olyan kis egyszerűek, de szépek!:)
17/L
Befejezném a középsulit, elmennék egyetemre, fizetném a tandíjamat, majd ha végeztem, akkor vennék egy minimum két szoba, plusz hallos lakást, vagy egy kertes házat, örökbe fogadnék két magyar vizslát és egy macskát, a páromat magamhoz költöztetném és a többi pénzt félretenném, elmennék dolgozni, és teljesen átlagos életet élnék. Nagyon maximum a ruhatáramat cserélném le, de itt nem a mértéktelen, "két szekrény is kevés" ruhavásárlásra gondolok. Senkinek nem szólnék a nyereményről, csak a páromnak, természetesen ha a családból valakinek segítségre lenne szüksége, akkor segítenék neki, néha mi is egy picit dorbézolnánk, de nem élnénk luxuskörülmények között.
Igazából, nekem minden vágyam az, hogy legyen egy biztos anyagi hátterem, és néha-néha egy-egy luxus dolog beleférjen ( mondjuk egy jobb telefon, vagy egy szebb bútor ), mert nem kenyerem a nagyzolás. Szeretnék nem azon gondolkozni, hogy ha eljutok a gyermekvállalásig, hogy egyáltalán "belefér e a keretbe".
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!