Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Néha nem sírjátok vissza a...

Néha nem sírjátok vissza a gyerekek előtti életeteket?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy azért a többség jobban nézett ki szülés előtt, több ideje van magára, kipihentebb, fiatalabb, nincsenek kötöttségek, bármikor elmehettek szórakozni, elutazhattak stb.
2014. jan. 1. 17:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
60%

Nem, az az idő elmúlt. Ha visszasírnám, az azt jelentené, hogy bánom a kisfiam születését. Pedig azt nagyon nem bánom! :)

A testemet elfogadtam, mondjuk annyira nem vészes a változás, csak a mellem ereszkedett mg egy kicsit és a hasamon marad némi háj. De ruhában nem is látszik. :)

Egy kis szabadidőre vágynék, de a mi helyzetünk különleges, mivel külföldön élünk, itt aztán tényleg senki nem vigyáz a fiunkra. Majd, ha nagyobb lesz, biztosan jut némi idő magunkra is. :)

Én inkább előre tekintek és egy tesóért ácsingózom. :) De az sem idén lesz. :(

2014. jan. 1. 17:28
 2/17 anonim ***** válasza:

Néha átfut az agyamon, hogy milyen jó volt moziba járni, legfőképpen ez hiányzik, nah meg hogy akkor keljek, amikor akarjak és átaludjak egy éjszakát moccanás nélkül :) (21 hónapos a lányom)

Viszont én most vékonyabb vagyok, mint mielőtt teherbe estem (sokkal, mert végre volt lehetőségem jobban odafigyelni az étkezésemre, életmódot váltottunk, mert szerettem volna, ha a lányom jó szokásokat tanul meg, nem olyanokat, mint amiben mi felnőttünk és aminek a kis súlytöbbletünket köszönhettük). A hasamon ugyan maradt pár stria, de halványodnak és amennyire zavart kezdetben, már mostanában nem igazán. Mondhatnám az önbizalmam több, mint a gyerek előtt, már csak azért is, mert ennek a gyönyörű, okos kiscsaj anyukája lehetek :)

És igen, fiatalabb voltam, kipihentebb, de úgy érzem nekem sikerül kihozni a maximumot a dologból, még életemben nem voltam ilyen boldog, most kezdődött csak az igazi életem,

és emellett eltörpül a mozi :)

Utazni pedig így is szoktunk, az nálunk nem akadály, külföldön is voltunk már...

Szóval nem, én nem sírom vissza :)

2014. jan. 1. 17:32
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
nem igazán. Sőt, végre egy csomó olyan dologra is van idő, amire előtte nem volt (könyveket olvasni, normális kajákat főzni, sokat levegőn lenni, stb.)
2014. jan. 1. 17:37
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Lassan 3 éves lesz a kislányom. A mostani időt nem lehet összehasonlítani azzal az első hat héttel ami az után volt, hogy megszületett, ez igaz. De most itt ülök a szobában egyedül, a férjemet most küldtem el a kislányunkért, mert a mamánál volt 30 és 31-én, mert hiába van kitakarítva, ruhák élire vasalva, lencsegulyás és süti a konyhába, a lányunk nélkül csak egy szó jut eszembe és az az ÜRESSÉG. A lakás nélküle semmi...Az amiket leírtál, hát vegyük sorba-jobban nézett ki szülés előtt, akinek eddig tetszettem, annak a szülés után is tetszek és ezt a férjem is észreveszi :D, több ideje van magára, az őszi csizmát ugyan úgy megveszem magamnak és kozmetikushoz is járok, csak nem kerítek nagy feneket neki, mint régen... kipihentebb, ez gyerekfüggő, de idővel minden gyerek alszik éjszaka, fiatalabb, ...az óra jár, szóval......nincsenek kötöttségek, de felnőteknél ált. valamilyen kötöttség kialakul, munkába járni időre stb. :DDD, bármikor elmehettek szórakozni, elutazhattak, igen most is, ha akarnánk. Nem sírjuk vissza se én sem a férjem.
2014. jan. 1. 17:49
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
De neha igen, persze óriási lelkiismeretfurdalás mellett vallom be.
2014. jan. 1. 17:57
 6/17 anonim ***** válasza:

De, én időnként „visszasírom”, bár azt hiszem, ha lenne olyan nagyi, aki elviszi néha 1-2 napra magához, akkor nem tenném. Lehet, hogy rosszul hangzik, de jól esne egy-egy nap, amikor csak „fetrengek a kanapén”.

Arról, hogy fiatalabb voltam azt gondolom, hogy gyerek nélkül is öregednék sajnos. :)

2014. jan. 1. 18:15
 7/17 anonim ***** válasza:
63%
És újból: nem igazán. Sőt, végre egy csomó olyan dologra is van idő, amire előtte nem volt (könyveket olvasni, normális kajákat főzni, sokat levegőn lenni, stb.). Pontosan miért fáj ez valakinek?
2014. jan. 1. 18:18
 8/17 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Én osztom a véleményedet 7-es válaszoló! :)

Soha ennyi könyvet nem olvastam, mint az utóbbi időben, igaz már majdnem 2 éves a lányom, az első évben nem szakítottam rá időt. A főztömet is az egekbe dícséri a férjem, hogy milyen klassz kajákat főzök, mióta itthon vagyok (és igen, az első félévben szinte alig főztem, mert nem volt rá energiám)

Szóval azért ez függ attól is, hogy mennyi idős a gyerkőc. Főleg 1,5 éves kora óta érzem ilyen klassznak a dolgokat, de előtte sem adtam volna semmiért az életem...

2014. jan. 1. 18:25
 9/17 Julie S ***** válasza:
Én még csak három hónapja vagyok anya, de kipihent vagyok, ugyanúgy nézek ki, mint szülés előtt, és azon túl, hogy megcsappant az időm, amit elcs*szhetek mindenfélére, kb ugyanazokat a dolgokat csinálom. Majd ha szeptemberben visszamegyek tanulni, akkor még kevesebb időm marad hobbikra, de valamit valamiért és tulajdonképpen élvezem a tanulást is. A lányom általi kötöttséget meg egyáltalán nem bánom. Élvezem a vele töltött időt. Biztos hülyén hangzik, de jó érzés az, hogy felelősséggel tartozom valakiért még magamon kívül.
2014. jan. 1. 18:26
 10/17 anonim ***** válasza:
Igen 1-2 napig mostam, főztem, takarítottam, játékokat fertőtlenítettem, Barbi hajából gyurmát szedtem, jó ülni egy kicsit :DDD.
2014. jan. 1. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!