Mi a véleményetek nektek és mi a férjeteknek? Melyik család a fontosabb, a mostani amiben ti vagytok a szülők, vagy a "régi", ahol ti vagytok a "gyerekek"?
Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 14:24
1/10 anonim válasza:
Mindkettő fontos, mindkettő máshogy! Nyilván előbbre való, a család, ahol szülők vagyunk, mivel a mindennapjainkat ott éljük, de ettől a szüleink is fontosak!
2/10 anonim válasza:
Mindkettőnk ugyanúgy gondolkodik, hála az égnek. A két gyerekünk és mi, szülők vagyunk A család. Ahol mi vagyunk a gyerekek már (hülyén fogalmazva) másodrangú, hisz már nem vagyunk gyerekek.
6 éves a nagyobbik lányunk, és most lesz először négyesben szentesténk. Eddig voltunk jó gyerekek. Na, felnőttünk! :)
Már alig várjuk!
3/10 anonim válasza:
Természetesen az elsőrangú már a mi családunk, mi ketten és a közös gyerekünk.
A tágabb értelemben vett család (szülők, testvérek stb.) csak ezután következik, ez így a normális.
4/10 anonim válasza:
Milyen aktuális kérdés éppen ma is ezen kellett veszekednem, hogy a férjem az anyja köldökzsinórján lóg...nem értem minek kell mindenről beszámolnia, mikor már én meg a gyerek kellene hogy a család szót jelentsük neki...
5/10 anonim válasza:
Amíg csak 2 en voltunk én és a férjem addig fontosabb volt neki a saját családja , nekem is fontos volt a családom de nekem ő is. Amiótta megszületett a kislányunk aki már 6 éves elmúlt azóta mi vagyunk az első számú neki és utána a szülei. Azóta már lett egy kis fiunk is :).
6/10 anonim válasza:
a gyermekemnek én vagyok a támasza,még pici,sajnos válok a férjemtől,így nekem a szüleim most ugyanolyan támaszok,mint 10-20-30 éve,nálunk hatalmas az összetartás,a 2gyermekes hugom is napi szinten beszél a szüleinkkel,haverok is vagyunk,szóval a gyermekem ebbe született bele,így én nem tudom a két családot különválasztani,mert együtt élünk,igaz 2 lakcímen.
7/10 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy MI vagyunk A CSALÁD, de sajnos sokszor érzem, hogy háttérbe szorulunk. Bár nem kellett még nem-et mondanom a szüleimnek (vagy nem emlékszem rá...), de azért ha azt hozná az élet, akkor megmondanám nekik és tuti meg is értenék.
2013. dec. 21. 14:50
8/10 anonim válasza:
Nekem mindkettő fontos,és igyekszünk a két családot (a miénket és a "régit") "összehozni".
10/10 anonim válasza:
Nekem a sajàt csalàdom a legfontosabb. 2 gyerek és férj. Szüleimmel nem olyan szoros a viszonyom, mert nem is volt csalàdom, szüleim elvàltak anyàm nem foglalkozott velünk, apàm meg nem nevelt minket igazàn. Ezért akartam minnél hamarabb csalàdot alapìtani.. sikerült is, 20 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!