Ti is gondoltok néha arra, h 'visszasirjátok' a régi, gyermektelen, gondtalan életeteket? Néha ugy elvok keseredve, h milyen nehéz az anyaság!
Jaj, ne lombozz már le!
Pár nap múlva szülök :)
NÉha eszembe jut, hogy milyen egyszerű volt az élet előttük, ha el akartam valahová ugrani, nem kellett logisztikai zseninek lennem, csak elindultam:D HOgy mindig volt idő magamra, kettőnkre a párommal, spontán volt az egész élet.
Mégsem cserélném el a mostani életemet a régire. HOgy miért? Mert ha elképzelem, hogy a régi életemet élem, és nincsenek ott a gyerekek, rosszul vagyok. Ők már hozzám tartoznak. Csak velük együtt élhetek teljes életet, nélkülük üres lenne.
És igen, az anyaság nagyon nehéz, és nagyon fárasztó, hiszen embert nevelsz. Sok szeretet, sok türelem, sok sok aggódás:) Nagyon fárasztó. De gyorsan eltelnek az első évek, és nem jönnek vissza soha. Nyilván nagyon fáradt vagy, én is az vagyok. Nem vagyunk egyedül ezzel, hidd el.
Inkább élvezd ki a babázás minden pillanatát, mert tényleg gyorsan elmúlik.
Mindig arra gondolj, ha elkeseredsz, hogy milyen gazdag az életed, hiszen van egy gyereked, van lehetőséged látni felnőni, minden pillanatát követni. Tök szerencsés vagy:) Ahogy mindannyian azok vagyunk.
Egy percre sem!
Milyen nehéz lenne nélkülük!
Ne keseredj el, hanem élvezd ki, mert ezek az évek hamar elmúlnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!