Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért mindig én vagyok a hibás?

Miért mindig én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
Apám mindig cseszeget. Legfőképpen azért, mert tv-zés után nem áramtalanítom a készüléket, és a telóm töltőjét sem mindig húzom ki. Szerinte ezzel nagyon sok áramot elpazarolok. Nem hiszem, hogy emiattam lenne sok az áramszámlánk. A szobámban is csak egy kis villany éghet. Normális-ez?
2009. dec. 8. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
teljesen normális
2009. dec. 8. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Volt pasim csinálta ezt, hogy ha lementünk a boltig (100m), akkor leáramtalanított mindent. Beteges volt...én elég sűrűn járok külföldre és van amikor elfelejtem ezeket megcsinálni, de soha nem volt semmi gondom belőle. Sztem apud picit paranoiás.
2009. dec. 8. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Lehet, hogy nem normálisnak gondolod, de szerintem meg lehetne ezt szokni.

Én egész nap járok a párom után a lakásban, húzom ki a töltőjét, kapcsolom le utána a villanyt, az éjjeli lámpát stb... Nem nagy dolog, egy gombnyomás/mozdulat az egész és akkor még nem is idegesítenéd magad, hogy apud miért cseszeget.

(Hozzáteszem nálunk éjjel-nappal megy a sz.gép, mert letölt a párom. Megbolondulok tőle.)

2009. dec. 8. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyik haverom agyát is feszt azzal húzta a faterja, hogy húzza ki a töltőt, merthogy mennyit fogyaszt.

Haverom elektrotechnikai műszerész. Az apja nyugdíjas, rendőr volt. :)

Vitt haza milliampermérőt, és bemutatta, hogy nem fogyaszt semmit. A következő az oka. A modern mobil töltők nem fogyasztanak csak ha van a kimeneti nyílásuknál fogyasztó.

2009. dec. 9. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Spórolni akar, védi a környezetet. Végül is nem kér tőled lehetetlent, ha megcsinálod nem lesz mivel "cseszegetnie" téged. Ha saját életed lesz, saját lakásod, saját fizetésed mindent úgy csinálsz majd ahogyan akarsz, addig marad a kompromisszum:) Vigasztalásul mondom, az én apámnak anno az volt a mániája, hogy mindent MINDENT vasaljak ki...agyf.szt kaptam tőle, azóta is rosszul leszek ha vasalnom kell:D azzal együtt nagyon szeretem és tisztelem apámat, részben igaza volt. a te apudnak is csak részben van igaza, türelem, majd eljön a te időd amikor már nem tud beleszólni abba, hogy mi van bekapcsolva, vagy hol a töltő, kitartás.
2009. dec. 10. 01:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az édesapád spórolni akar, a kW ára pedig nagyon megugrott az utóbbi időben. Szóval ne csodálkozz, ennyit megtehetsz!
2009. dec. 14. 16:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

fiú vagy mi? Teljesen normális tőled, de mivel ő (is) férfi meg kéne értenie. Próbáld megszokni és engedelmeskedj meg szokod egy idő után mert meggyőzni ugysem tudod.

Nálunk is ez van csak én lány vagyok és anyukám csinálja ezt. De elhatároztam hogy engedelmeskedek és amikor saját házam lesz egy hónapig csak menni fog a villany a tv a számítógép a fürdőben a víz. Akkor majd kiélem magam.

2009. dec. 15. 14:30
 8/8 anonim válasza:

nem akarlak sértegetni se az ősöd de apud eléggé paranoiás meg beteges aimt csinál

az én barátom pl füvezik meg speed extazizza magát ott hagytam most összejöttem 1 másikkal az póker bu zi nem tok semmi normális pasit kifogni... ;(

2009. dec. 22. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!