Miért mindig én vagyok a hibás?
Lehet, hogy nem normálisnak gondolod, de szerintem meg lehetne ezt szokni.
Én egész nap járok a párom után a lakásban, húzom ki a töltőjét, kapcsolom le utána a villanyt, az éjjeli lámpát stb... Nem nagy dolog, egy gombnyomás/mozdulat az egész és akkor még nem is idegesítenéd magad, hogy apud miért cseszeget.
(Hozzáteszem nálunk éjjel-nappal megy a sz.gép, mert letölt a párom. Megbolondulok tőle.)
Egyik haverom agyát is feszt azzal húzta a faterja, hogy húzza ki a töltőt, merthogy mennyit fogyaszt.
Haverom elektrotechnikai műszerész. Az apja nyugdíjas, rendőr volt. :)
Vitt haza milliampermérőt, és bemutatta, hogy nem fogyaszt semmit. A következő az oka. A modern mobil töltők nem fogyasztanak csak ha van a kimeneti nyílásuknál fogyasztó.
fiú vagy mi? Teljesen normális tőled, de mivel ő (is) férfi meg kéne értenie. Próbáld megszokni és engedelmeskedj meg szokod egy idő után mert meggyőzni ugysem tudod.
Nálunk is ez van csak én lány vagyok és anyukám csinálja ezt. De elhatároztam hogy engedelmeskedek és amikor saját házam lesz egy hónapig csak menni fog a villany a tv a számítógép a fürdőben a víz. Akkor majd kiélem magam.
nem akarlak sértegetni se az ősöd de apud eléggé paranoiás meg beteges aimt csinál
az én barátom pl füvezik meg speed extazizza magát ott hagytam most összejöttem 1 másikkal az póker bu zi nem tok semmi normális pasit kifogni... ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!