Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek el lehet adni...

Szerintetek el lehet adni sérült, hibás babakocsimat?

Figyelt kérdés
Van egy 7éves, örökölt, 3kerekű jogger babakocsim. Kb.2hónapja eltört az egyik rugója, így egy ava-bilincsel van megszerelve. Annyira nem feltünő, meg teljesen használható is, én 2hónapja használom így városban. Mostanra sikerült rábeszélni a férjemet egy új babakocsira, de ezt a régit nem szeretném csak ugy a kukába dobni. Szerintetek van rá esély, hogy kapok érte valahol 2-3ezer forintot?
2011. júl. 29. 11:00
 1/6 anonim ***** válasza:

ha használható akkor valaki biztos megveszi.

van akinek nincsenek huszonezrei eg babakocsira, vagy épp nagymamához hogy ne keljen kocsival cipelni, vagy nyaralóba

2011. júl. 29. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:

ABA Bilincs...

és természetesen van rá esélyed...!

2011. júl. 29. 11:14
 3/6 A kérdező kommentje:

ABA...köszi a helyesbítést!

És szerintetek hol próbálkozzak?

2011. júl. 29. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem simán el lehet adni teszveszen vagy vaterán.

Nekem volt egy csodaszép menyasszonyi ruhám ami nem kellett senkinek 7000 ft-ért, pedig tényleg nagyon gyönyörű volt.

Aztán kölcsönadtam valakinek aki egy-két helyen megtépázta és nem volt javítható, illetve túl sok pénz lett volna, így feltettem hibásan, ugyanannyiért, csak 6 hónappal később.

2 nap múlva leütötték.

Csatlakozom az előttem szólókhoz, én sem adnék most sokezret egy babakocsiért (mondjuk soha nem is adtam, mindig kifogtuk, de ez már más történet).Sokan vannak így, meg, hogy csak a nagyiékhoz kell.

7 hós kislány anyuja

2011. júl. 29. 12:32
 5/6 anonim ***** válasza:
1 ft-ról indtsd el a tesz-veszen.
2011. júl. 30. 15:12
 6/6 Snapette ***** válasza:
Én is megvettem volna, nekem tényleg az volt a lényeg, hogy bele tudjam tenni a babát és guruljon, egyáltalán nem volt tét a márka vagy a szín vagy hogy mit tud. Szerintem írd ki nyugodtan, tuti, hogy elkel.
2011. júl. 30. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!