Nem voltam itthon és felhívott, hogy azonalj induljak haza, beszélni akar velem. Kicsit kerülő úton jöttem és ők már pont mentek valami meglepetés bulira, de annyit mondtak, hogy ezzel nem úsztam meg, ahogy hazajönnek, megbeszéljük.
De nem tudom, hogy mégis mit mondjak, honnan van... Tudják, hogy nem diákmunkázom, nagy címletekben van, szóval nem mondhatom, hogy spóroltam.
De mennyi penz? Mert en ezt nem ertem. Ha ad neked egy ruhara vagy orara egy 50est oke. De azt mondtad sok nagycimletu penz. Akkor tobb 100 nak kene lennie legalabb. De akkor minden sex utan fizet neked 40et? Vagy hogy?
2014. febr. 9. 19:12
23/41 anonim válasza:
Tehát pénzért bármit megteszel az ürgének,legyél őszinte mert fogsz ennél még nagyobbat pofára esni,ha ennyi eszed volt legalább most ne hazudj többet!
2014. febr. 9. 19:36
24/41 anonim válasza:
Én aztmondanám, hogy a haverommal tippmixeltünk... Csakmert rolam se képzelnék el, hogy értek hozzá, de sok haverom van, aki összerakná nekem, ha megkérném rá.. 18L
2014. febr. 9. 20:42
25/41 anonim válasza:
Suliba jársz még? OSZTÁLYPÉNZ... Már ha manapság még cash-ben fizetik az emberkék, rég jártam suliba. Tehát kellett valamire a zsé az osztálynak, kivettétek bankból és nálad van felhasználásig, mert benned mindenki megbízik, mert mindig őszinte vagy:)
Szerintem talán ez a leghihetőbb és lehet akár több százezer forint is.
2014. febr. 10. 08:01
26/41 anonim válasza:
Nem semmi micsoda ordas ku*rvák léteznek. :D
2014. febr. 10. 20:37
27/41 anonim válasza:
akik azt mondják, hogy ku*va vagy, csak irigyek :D mondd azt, hogy osztálypénz
2014. febr. 12. 17:09
28/41 anonim válasza:
irigy??? te egy éretlen kölyök vagy az tuti,elég nagy baj van azzal aki arra vágyik,hogy dugásért pénzt kapjon
2014. febr. 12. 17:14
29/41 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy dugásért kap pénzt? :)) létezik ám szerelem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!