Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit mondjak, honnan van a pénz?

Mit mondjak, honnan van a pénz?

Figyelt kérdés

Volt a szobámba pénz és anya ma megtalálta.

Nem voltam itthon és felhívott, hogy azonalj induljak haza, beszélni akar velem. Kicsit kerülő úton jöttem és ők már pont mentek valami meglepetés bulira, de annyit mondtak, hogy ezzel nem úsztam meg, ahogy hazajönnek, megbeszéljük.

De nem tudom, hogy mégis mit mondjak, honnan van... Tudják, hogy nem diákmunkázom, nagy címletekben van, szóval nem mondhatom, hogy spóroltam.

2014. febr. 9. 17:36
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
81%
Hát ha semmiképp nem akarod az igazat mondani akkor mond azt h találtál egy pénztárcát és abban volt. Kinyitottad, megláttad mennyi pénz van benne ezért kivetted és a tárcát meg ott hagytad.
2014. febr. 9. 18:05
 12/41 anonim ***** válasza:
19%
Csak a színtiszta igazat mondd!!!
2014. febr. 9. 18:07
 13/41 A kérdező kommentje:

Ebben a helyzetben nem mondhatom az igazat.

De szerintem nincs ember, aki ennyi pénzt tenne a pénztárcájába és ha elhagyná, nem kerestetné fűvel-fával.

Viszont ez is jobb, mint a semmi.

2014. febr. 9. 18:11
 14/41 anonim ***** válasza:
96%

ÁHHÁ.

Szóval összeszűrted a levet,az egyik rokonod főnökével,aki gondolom egy idősebb,gazdag férfi!?A családod mit sem sejt róla.

Úgy is kiderül,úgyhogy jobban teszed,ha te magad mondod el nekik!

2014. febr. 9. 18:12
 15/41 A kérdező kommentje:

Eddig se tűnt fel nekik semmi az egészből, ha ezt a problémát megoldom, ezután se jönnek rá.

Idősebb nálam, de 34 évesen még nem mondanám idősnek.

2014. febr. 9. 18:17
 16/41 A kérdező kommentje:

18:23

Ez...ijesztő.

2014. febr. 9. 18:37
 17/41 anonim ***** válasza:
66%

Szóval kitartott titkos szerető vagy. Gratulálok.

Undorító.

Jobb, ha elmondod anyukádnak, mert amikor dobni fognak, legalább lesz kinek a vállán kisírnod magad!!!

2014. febr. 9. 18:41
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Most vagy egy lány van az oldalon aki meg van áldva a 34 éves idős,gazdag barátjával,vagy túl sok fiatal lány ábrándozik ilyenekről.

Én is azt mondanám,hogy mondd el az igazat,de tudom,hogy nem fogom. Mondd,hogy tippmixen nyerted (egy 18 éves barátod váltotta ki) vagy,hogy összespóroltad és beváltottad nagyobb pénzbe.

A másik meg,hogy ha tényleg annyira nagy összegről van szó akkor egyáltalán nem normális,hogy egy 34 éves (állítólag) felnőtt férfi ilyet tegyen,hogy ennyi pénzt adjon egy fiatal lánynak ezzel tönkre tenni őt és kényszeríteni rá,hogy hazudjon a szüleinek. Borzasztó. És sajnálom,hogy többet ér neked a pénz,mint hogy igazat mondj a szüleidnek .

2014. febr. 9. 18:41
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

kétlem, hogy a 16-os lenyomozta volna az IP címed, egy ilyen anonim oldalnál az elég nehéz (az oldal forrásában is titkosítva van) emiatt nem kell aggódnod, hacsak az illető nem az MI6 unatkozó quartermastere, vagy valami hasonló. de annyiban igaza van, hogy a szüleidnek illene tudniuk a dologról, már csak azért is, mert szinte biztos, hogy előbb utóbb napvilágot lát majd és azután egészen biztos hogy nem bíznak majd benned. de hogy a kérdésedre is válaszoljak:

kaparós sorsjeggyel nyerted (bár te azt még nem vehetsz, mondhatod hogy találtad, egy idősebb barátoddal vetetted, etc.)

eladtad valamidet (bár nem tudom mennyi pénzről van szó)

sportfogadáson nyerted (amit valószínűleg szintén elítélnek a szüleid, de a dealerkedésnél még mindig jobb)

2014. febr. 9. 18:42
 20/41 anonim ***** válasza:
ha 100 ezer alatt van az az összeg,akkor mondd azt,hogy tippmixeltél mostanában,és összegyűjtötted.
2014. febr. 9. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!