Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért mondják hogy a pénz nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért mondják hogy a pénz nem számit a kapcsoltokban a csajok?

Figyelt kérdés
Van egy csaj aki azmiat nemjőt őszevelem mert az alakom nem tecik neki. Demost olyantol van gyereke aki alakilag olyan mint én csak 10ével iddőseb és nála lakhatot mert kőzeleb lakot a munkahelyhez mint mi (két utcara laktam lány tol és másik városba volt a melója) . Én a szüleimel élek 23éves vagyok a csaj 3honap 2hétel fiatalab nálam.. szoval igy tapsztalatbol tudomhogy sokat számit.
2013. jan. 2. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Tanulj meg helyesen írni és javítsd a fogalmazásodon is,mert amit írtál minden szempontból siralmas!
2013. jan. 2. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
magyar helyesírás 1-es! ülj le fiam
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha lenne maónika só, akkor azt ajánlanám, hogy menj oda.
 4/7 okoska31 ***** válasza:

amilyen helyesen írsz, akár a péniszt is érhetnénk, mint kapcsolati szempont.

azt hiszem inkább ezzel volt gondja a hölgynek...

2013. jan. 2. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

szerintem a csajnak össz-vissz annyi baja lehetett veled, hogy egy retardált barom vagy, írni és fogalmazni nem tudsz, és a szüleiddel élsz 23 évesen....

szerintem még szűz is vagy..

2013. jan. 2. 16:18
 6/7 A kérdező kommentje:
5 ős válaszóló a csaj normálisnak kedves nektart amugy tudja miért rosza hejes irásom.
2013. jan. 2. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Mert egy normális kapcsolatban nem számít.

Azt meg nem mi döntjük el, hogy másnak ki tetszik, meg ki nem, és hogy miért van most ővele. Lehet, hogy az alakod csak kifogás volt. Vagy tényleg nem tetszel neki, de ő viszont igen.

2013. jan. 2. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!