Tényleg nincs pénz a kutyára, vagy csak mondják?
Te látod rosszul.
Nem kötelező kutyát tartani, és aki nem tudja/nem akarja megoldani, az inkább ne is szerezzen be.
És a kutyát nem csak etetni kell és oltani, bármikor jöhet egy olyan helyzet, hogy komoly összeget kell az állatorvosnak fizetni.
Nem is tudom, miért nincs kutya TB.
Tudod, mindenkinek arra van pénze, amit fontosnak tart. Nekünk nincs pénzünk arra, hogy minden nap főtt ételt együnk és új ruhákra, nyaralásra, stb, de van arra, hogy a kutyáinknak megvegyük a tápokat, elvigyük őket orvoshoz, ha kell, stb.
Másnak van pénze cigire, piára, de ennivalóra nincs.
Tudod, ez olyan, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szán....
2es!
3as vagyok. Lehet kötni a kutyákra is biztosítást, ami fedezi az állatorvosi költségeket!
Amúgy mindenkinek arra van pénze,amire szán.
Jó nyilván,ha 2 gyereket nevelsz egy munkanélküli segélyből (22.800ft) akkor meghalni sincs pénzed,de akkor ne legyen kutyád,mert így te is szenvedsz meg az állat is.No meg a gyerekek is.
Szerintem jól látod. Ez olyan, mint amikor sírnak az emberek, hogy nincs pénz egészséges étkezésre, de ha körülnézek egy boltban, nem nagyon látok olyan kocsit, amiben ne lenne valamilyen édes pékáru, nassolnivaló, csoki, félkész kaja, alkohol. A cigiről nem beszélve.
Persze lehet olyan is, hogy amikor magához vette a kutyát, jól állt anyagilag és évek múlva elvesztette a munkahelyét stb., de azt gondolom, ha nagyon akarná az illető, alap dolgokat úgy is meg lehet adni a kutyának. Gondolok itt oltásokra, egy közepes minőségű tápra, chipre. Ha közbejönne valami nagyobb összegű orvosi kezelés, még mindig lehet részletben fizetni több helyen, vagy végső esetben kölcsönkérni barátoktól, rokonoktól.
#4: nem tudtam, hogy lehet rájuk is biztosítást kötni.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!