Lehet ilyen, és mit tegyek?
Én 14/F vagyok az öcsém 10 éves lesz.
Ma korábban értem haza a suliból és megláttam, hogy kisnadrágban ül az ágyán és simogatja, nyomkodja a nemi szervét a nadrágon keresztül.
Meg szoktunk dumálni mindent, és azt mondta, hogy jó érzés ha csiklandozza ott magát.
Teljesen merev volt neki, de semmi nem jött belőle, attól még lehetett orgazmusa?
Az ugye nem baj ha beszélünk ilyenről, és hagyjam, hogy ezt csinálja, vagy szóljak anyuéknak róla?
És attól, hogy beszéltem vele erről és láttam, még nem vagyok meleg? Vagy ő nem lesz az?
Nagyon szeretem öcsit és nem szeretném ha valami baja lenne.
Ez teljesen normális :) ne szólj anyukádéknak, és ne tiltsd meg neki, beszélgessetek róla, mondd el neki hogy milyen nagyfiúvá vállni.
Ne aggódj, nem lesz egyikőtök sem meleg ettől :)tök jó, ha az ilyen dolgokat meg tudjátok beszélni egymással szégyenérzet nélkül!
Köszönöm az eddigi gyors válaszokat.
Tudom, hogy milyen érzés az, és már csináltam, de teljesen olyan volt mintha neki az lett volna, meg hogy azt mondta jó érzés, ezért gondolom.
Akkor nem szólok anyuéknak, csak beszélek öcsivel.
Bocsi, utolsó előtti vagyok!
A másolást nem illesztette be, pedig egy XD volt ott, és részlet egy cikkből..Bocsi.Úgy gondoltam , NEM.XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!