Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek NAGYON NAGYON...

Szerintetek NAGYON NAGYON gáz?! 14/L

Figyelt kérdés

Arról lenne szó h nekem regóta bejön egy srác ... Csak a suli menzán szoktam vele találkozni köszön mindog ismer mert tavaj együtt voltunk táborba bár nem nagyon beszéltünk....

Ma kakaóscsiga volt ebédre és nem ettem meg ... Hazacsomagolták h vigyük haza .... A barátnőim felbíztattak h menjek oda hozzá és kérdezzem meg h nem e kéri ...

Odamentem .... Megkérdezetem .... Először azt mondta nem köszi de aztán visszahívott h mégiscsak kéne.... Annyira égő volt.... Szerintetek tudja h bejön nekem ??? Nem cicji ??? ://

2014. febr. 4. 15:48
 1/10 A kérdező kommentje:
Utolsó szó ciki akart lenni
2014. febr. 4. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de ez hol égő? O.O
2014. febr. 4. 15:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben mi a ciki? :D Hogy kellett neki a kakaóscsiga? Vagy hogy megkérdezted, hogy kell e neki? Vagy hogy először nem kellett neki? Vagy MI? :DD Nem értem.
2014. febr. 4. 15:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Zavarban vagy, mert beszéltél vele. Semmi ciki nem történt, csak most "jajistenem" van benned. Teljesen normális dolog volt, csak így tovább! :)
2014. febr. 4. 16:15
 5/10 anonim válasza:
100%
Ne spilázd már túl a helyzetet kérlek, csak meggondolta magát vagy valami :D
2014. febr. 4. 16:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen az a ciki,amikor valaki ide kiírja,hogy lehet e ettől terhes és társai!

Amit te csináltál abban semmi ciki nincs,sőt!Aranyos :)

Szerintem ,ha visszahívott attól is lehet,mert te is bejössz neki!Sok sikert!

25/N

2014. febr. 4. 16:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fiúkból indulok ki (soha semmit nem gondolkodnak túl, nme úgy mint a lányok), a következő történt:

- Kéred?

- (reflexválasz:) Nem, köszi. (Mi is volt ez? Csiga? Hú, az finom:)

De mégis kérem.

- Tessék.

- Köszi.

:DDDD Most komolyan!

2014. febr. 4. 16:38
 8/10 A kérdező kommentje:
ÚÚúú köszi csak nagyon zavarban vagyok most mert nem szoktam vele beszélni meg furcsa volt ez az egész h odamegyek egy kakaós csigával és azt mondom neki h szia nem kéred ?
2014. febr. 4. 16:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ajj ez tiszta aranyooooos :D
2014. febr. 5. 12:02
 10/10 anonim ***** válasza:

De cuki.:3 Dehogy gáz.:D

13/L

2014. febr. 5. 18:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!