Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg gáz lenne?

Tényleg gáz lenne?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm állandóan azzal szekál hogy milyen picik a melleim, és a fenekem ( vékony vagyok egyébként.) Ő is vékony de már D-s kosarat hord és nagy formás feneke van, de ő ugyanúgy vékony mellé, és mindig azt mondja hogy neki milyen jó alakja van, engem pedig mindig oltogat és lehúz, hogy hogyan nézek ki, pedig igyekszem mindig úgy felöltözni meg kinézni hogy megdicsérjen végre, de nem... Tényleg ennyire gáz hogy nem nagy a mellem és a fenekem?

16/L

2014. jan. 30. 20:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, az a gáz, hogy bárki szekál bárkit (jól megaszontam:D) az alakja miatt. Én meg kb. olyan vagyok, mint a "barátnőd" és ezért piszkálnak (csak a mellem miatt szeret a pasim stb.)...rosszul esik persze, de le kell szarni! :)
2014. jan. 30. 22:13
 12/17 A kérdező kommentje:
A D-s kosár nem Gagyi Mami méret ám :) Köszi mindenkinek a válaszokat, aranyosak vagytok....
2014. jan. 30. 22:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Tényleg nem olyan nagy a d kosár. Én E-s hordok, és mégsem verik a melleim a térdemet.

Kérdező, ő nem a barátod, egy igaz barát nem mond ilyeneket. Én közölném vele, hogy lehet neked a melled nagyobb de nekem meg az arcom szebb. Kíváncsi lennék mit reagálna. Egy igaz barát tisztában van hátrányaiddal, de nem dörgöli az orrod alá, hanem csendben próbál segíteni.Tegyél fel egy közös képet, és megmondjuk a tutit:-)

2014. jan. 31. 07:30
 14/17 anonim ***** válasza:
38%
Nem nagy a D kosár,és attól,hogy nagy nem lóg,ezt csak azért mondom,mert elég szánalmas,hogy akinek kicsi a melle az rögtön támadja azokat akiknek nagyobb,holott a kicsi mellűek ugyanez miatt panaszkodnak,hogy piszkálják Őket.
2014. jan. 31. 08:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha ilyet mond, akkor nem a barátnőd! Ennyi esze sincs, hogy azért nem lehet senkit szekálni, amiről nem tehet! Ő sem direkt növesztette meg a mellét, nem választotta, hanem genetikailag lett olyan, hogy a Tiéd is! Az ilyen nem barátnő! Pláne nem a legjobb!
2014. jan. 31. 08:49
 16/17 anonim ***** válasza:
A 08:49-es vagyok. A helyedben én nem barátkoznék azzal, aki azért szekál, amiről nem tehetsz! Ő sem ér semmivel sem többet nálad csak azért, mert nagyobb a melle! Amint mondtam, genetikailag lett akkora, ahogy a Te melled mérete is genetikai adottság!
2014. jan. 31. 12:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle így viccesen, hogy milyen leszbikus hajlamai vannak már, hogy állandóan a melleidet és a fenekedet nézi? Mert neked ez nem jön be. Ettől majd eldugul.
2014. febr. 1. 18:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!