Tényleg gáz lenne?
A legjobb barátnőm állandóan azzal szekál hogy milyen picik a melleim, és a fenekem ( vékony vagyok egyébként.) Ő is vékony de már D-s kosarat hord és nagy formás feneke van, de ő ugyanúgy vékony mellé, és mindig azt mondja hogy neki milyen jó alakja van, engem pedig mindig oltogat és lehúz, hogy hogyan nézek ki, pedig igyekszem mindig úgy felöltözni meg kinézni hogy megdicsérjen végre, de nem... Tényleg ennyire gáz hogy nem nagy a mellem és a fenekem?
16/L
Nem is hinnéd mennyi fiú bolondul az olyan alkatú nőkért mint amilyen te lehetsz :) az én baráti körömben nagyon sok srác inkább szereti a kis mellett, állati vékony csajokat, mint a 90 60 90-eseket.
Egyébként a barátnőd sekélyes, és az a fiú is az, aki az alkatod miatt akar felszedni vagy épp amiatt nem. A barátnőd pedig nem túl korrekt ha ilyeneket mond.
Sajnálom, hogy nekem kell ezt közölnöm, de nem ő a legjobb barátnőd.
Egyébként két lehetőség van, vagy iszonyat bunkó, vagy pedig iszonyat bunkó és konkurenciát is lát benned.
A 'barátnőd' valószínűleg nem kicsit önbizalomhiányos,de nem mindenkinek adatik meg a nagy fenék,nagy mell. Ez így van rendben. Nem gáz,de az igen,hogy ilyen legjobb barátnőd van. Majd megnő, ha mást nem szülésnél,de ha akkor sem akkor sincs semmi. Szerinted az ő D kosaras melle hogy lóghat?
Nekem C kosaras,de épp,hogy nem lóg. Lehet a nagy feneke tiszta narancsbőr,de tök fölösleges keresni benne vagy benned a hibát. Hagyd rá.
D-s melltartó??? Szerintem hazudik, vagy te elírtad. Mert D-s melltartó kb. A Gagyi Maminak kell....
Amugy én a helyedben keresnék mésik barátnőt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!