Szerintetek normális, hogy a 15 éves lányom akar venni egy csipkés "szexi" tangát?
Sosem felejtem el, hogy az első tangámat hogyan, mikor kaptam. :)
14 éves elmúltam, amikor imádott keresztanyámmal vásárolgatni mentünk. Egy fehérnemű boltban voltunk, amikor azt mondta, válasszunk nekem is valami szépet. A választás egy fehér tangára esett, amin apró fekete kis virágok voltak.
....A szüzességemet 18 éves koromban veszítettem el.
Arra akarok kilyukadni, hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz!!!! :D
Igen.
Én 14 éves vagyok, és szeretem a csipkés fehérneműket, és nem, senkinek se akarok tetszeni, egy ember kivéve, az pedig én vagyok. Egész egyszerűen szépek! És mindegy, milyen k.vás fehérnemű van rajtad, senki sem látja.
Kivéve, ha:
- épp öltözöl, és jelen van; ez lehet egy barátod, aki előtt nem szégyenkezel, vagy valamelyik szülőd épp benyit, stb. - őt nem érdekli
- orvos; őt se fogja érdekelni, milyen alsónemű van rajtad, nem azért vagy ott, és csak megbízol benne
- pár év múlva majd valaki, akivel lefekszel. Na most, ha már valakivel képes vagy lefeküdni, akkor csak nem szégyenkezel előtte meztelenül se.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!