Szerintetek normális, hogy a 15 éves lányom akar venni egy csipkés "szexi" tangát?
Nézd, egy 15 éves, már nem gyerek, kezd felnőni, kezd érni, nőiesedni. Jobban elkezd foglalkozni a külsejével, jobban érdeklődik a nőies témák, dolgok iránt. És bizony a nőiesség azzal is együtt jár, hogy érdeklik a nőies fehérneműk. Ez magában még semmi rosszat nem jelent. Nekem is volt 15 évesen szexi tangám, aztán nem azért, mert valakinek szerettem volna viselni, hanem mert én, a magam kedvéért szerettem volna azt viselni.
De természetesen, ha van barátja, vagy érdeklődik a másik nem iránt, akkor akár azért is lehet. Nem írtad, hogy van-e barátja, ha van, akkor lehet készülődőben van valami.
Normális, és én a helyedben örülnék, hogy egyáltalán megosztja ezt veled :) Lehet hogy azért akar, mert tesi órán az öltözőben látja másokon, és nem akar kilógni, de lehet hogy meg is akarja mutatni valakinek. Ebben a korban ez természetes, én is ennyi idősen vesztettem el a szüzességem, pedig én is előző generáció vagyok. Én nem beszéltem ezeket meg anyámmal, hanem titokban megvettem a zsebpénzemből őket és belecsempésztem a mosásba.
Biztos észrevette és rosszul esett neki hogy nem beszéltem meg vele.
Másrészt vedd ezt tőle nyitásnak arra, hogy beszéljetek ezekről a dolgokról, ha még nem beszélgettél vele komolyabban a témáról, ez egy jó alkalom.
14 évesen mindenféle színes csipkés melltartókat vásároltam, szettben, még hozzá anyukámmal. Pedig aztán a kutyának sem mutogattam.
Egyszerűen a lányok elkezdenek nőként viselkedni, nőnek érezni magukat, ehhez pedig úgy gondolják alapkellék az ilyesmi. Főleg ha a kortársaknak is van, amit a tesiórák alkalmával nem nehéz kideríteni. Nincs ebben semmi.
Szerintem teljesen normális. Nem kell rémeket látni, hogy valakinek mutogatja. Mint anya amúgy is érezned kell, ha valami más szándéka is van ezen kívül.
Egyébként is minden sarkon fehérnemű reklám szuggerálja az embert, nem csoda, hogy ilyet szeretne...
Nem szabad homokba dugni a fejünket.
15 évesen már igenis lehet hogy fiúnak akar szexi lenni.
Örüljünk, hogy megosztja velünk ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!