Szeritnetek normális ez még az én korosztályomban? (Többi lent)
IStenem,de aranyoos (igaz a sulikban kb 3 fiú már megvámult). Tök normális.
Most nem fogom leírni,hogy te vagy a tökéletes gyerek ez lenne a normális stb,mert emlékszek,hogy én 13 évesen már érdeklődtem a fiúk iránt, voltak 'szerelmeim', találkozgattam fiúkkal, DE max puszit adtunk egymásnak vagy egymás kezét fogtuk meg.
Nem azzal van itt a probléma,hogy fiúzgatnak az ilyen idős lányok,hanem,hogy többen már szexuális életet élnek ilyen korban.
Úgy gondolom,hogy ha valaki ilyenkor még babázik azzal sincs probléma,de magamból kiindulva ha már érdekelnének a fiúk (normális keretek között) azzal sem lenne semmilyen probléma,de bőven ráérsz még. Én 17 vagyok és még mindig nem volt komoly kapcsolatom :)
MIVAN?:D Behaltam a szövegeden... "kb.3 fiu már megbámult" Lehet csak volt rajtad valami..:D Mármint vicces, hogy ennek jelentőséget tanúsítasz, hogy megnéztek.:)
Mindenesetre nem baj ez:D Sokan mondják, hogy ez a normális... Hát én ebbe a társadalomban növök fel, és nekem már más a normális, de jobb, mint azok, akikben már 14 évesen több péló járt. Mármint az nem lenne baj, hogyha érdekelnének a fiúk.:) Ráérsz még fiúzni később is megvárnak.
15/F
Más világ van...Istenem. 13évesen azért barbizni nem egy 'normális' dolog. Nem azt mondom,hogy feküdjön össze fűvel fával az sem normális, vagy legyen szerelmes de na. Jó mondjuk én mindig is érettebb voltam, amint iskolába kerültem eltettem a barbikat és könyvet vettem a kezembe (nem tankönyvet, hanem harry pottert ilyeneket) és igen már óvódában tetszettek fiúk, voltam szerelmes 13 évesen de abból sem lett semmi sem:)
Kövezzetek meg de 13 évesen ha még ilyenekkel játszik akkor szerintem szellemileg kicsit le van maradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!