Szerintetk még normális, hogy 12 éves vagyook most leszek januárban 13 és néha még eljátszok ilyne játék babákkal meg plüssökkel?
Én is játszottam ilyen koromba. A maci volt a mindenem.. Csakhát volt vagy húsz medvém és folyton lelkiismeretfurdalásom volt miattuk mert nem tudtam mindgyikkel ugyanúgy törődni.
Szóval normális. (amennyiben a babák és a plüssök nem estek egy atomtámadás áldozataivà és meg vannak végtagjaik. :) )
Normális!:) 12-13 évesen nekem még a mekis kisjátékok voltak a mániáim,rengeteget játszottam velük meg hazamentem suliból és boltosat játszottunk. 13 évesen a barátnőimmel még játszottunk ilyen 'szerep játékokat',de emlékszek,hogy nem is mondtuk el senkinek,mert "ciki" volt,de sokat játszottunk :-)
Az már más tészta,hogy azóta eltelt 3 év és,hogy kiből milyen ember lett és ki miket csinál..
Nyugodtan játsz!!:)
Húú, én nem voltam babázós. 3 évesen babáztam utoljára, akkor is csak azért, mert új volt a baba és szét akartam szedni. Inkább rajzoltam és megpróbáltam megetetni az ovistársaimat homokkal, amiben mérgező gomba volt. Csak a rajzolás maradt meg. Szerintem erdekes dolog és picit beteg, de lehet csak azért érzem így, mert két osztálytársam is ilyen volt és ők nem teljesen komplettek. Egyáltalán nem önállósodtak, kb 10 éves szinten vannak lelkileg és ahogy mozognak is érdekes, mintha fogykók lennének. Persze ennek biztos nem a babázás a kiváltó oka, nem akarlak elrettenteni, én inkább döglöttegereztem 13 évesen, persze én morbid ember is vagyok, pl ma döglött kiskacsát ölelgettem. Nagyoncuki :3 Ja meg 13 évesen be akartam törni egy lovat, mindig leestem róla :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!