Szerintetk még normális, hogy 12 éves vagyook most leszek januárban 13 és néha még eljátszok ilyne játék babákkal meg plüssökkel?
Húgom 11 évesen még élvezettel babázott, és még most is 12,5 évesen is a szobájában tartja a kedvenc babáit...:)
Én 15 éves fiú vagyok, és nem szégyen: múltkor pakolás közben véletlen találtam egy legót, és vagy másfél órát építettem, teljesen bele merültem..:)
Nincs baj ezzel,sőt jobb is,ha még előveszed.:)Most néha én is visszamennék a régi szép időkbe és még többet játszanék!Dehát nem lehet..a gyerekkori játékaim,babáim mind eltűntek..:(
18/L
Bár babáim nem voltak, plüss állatokkal, legóval, illetve bátyáim műanyag katonáival, tankjaival, és dinoszauruszokkal még mai napig el tudnék játszani, ha esetleg olyan kedvem van, és megtalálom őket. :D
Amúgy, ne aggódj, az ember valahol mindig egy kicsit "gyerek" lesz, még akkor is, ha idővel valami felváltja a játékokat. Szóval nem ciki. :D
17/L
Hihii én is játszom még velük :DD
14/L leszek jan.5 én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!