Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találni a korosztályomban normális lányt?
18 éves fiú vagyok, de bármerre nézek, csak ilyen "éljünk a mának" stílusú, jövőre nem gondoló p*csákkal találkozom, akik egészségtelenül élnek (pia, cigi, energiaitalok)...
Idősebb nőknél meg esélyem sincs, mert azok meg legalább olyan időset keresnek, mint ők.
Nem adom fel a próbálkozást, de kissé reménytelennek tűnik.
Szerintem csak nyisd ki a szemed!
Lehet hogy azt hiszed olyan a szemed mint a Sasé , De nem olyan éles hanem olyan Csipás !!!
találni a korosztályod úgy emlegeti őket, mint RONDÁK
önbizalom hiányosak ápolatlanok túlsúlyosak igénytelenek
"és várok akár még éveket, ha belebolondulok is."
Ezzel én is így vagyok, nem véletlenül írtam, hogy kezdem reménytelennek érezni.
"Én 16 éves vagyok, van egy szűkebb baráti társaságom(16-17 évesek), és azt hiszem állíthatom, hogy mindannyian normálisak vagyunk - és nem is önbizalomhiányosak, ápolatlanok, túlsúlyosak, vagy éppen igénytelenek, ahogy azt valaki írta - többünknek mégsincs párja; de ez azért még nem a világ vége. "
Nektek olyan udvarlóitok vannak akiket visszautasítottatok.
ma 21:24
A 16 éves lány vagyok. És igen, visszautasítottam/tuk már pár fiatal közeledését, de nem azért mert külsőre elfogadhatatlanok lettek volna, kifejezetten belsőre hibádzott bennük mindig valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!