Az normális hogy egy 17 éves lány öltözködésébe beleszólnak a szülei?
Amennyiben a ruha nem az iskolába való, vagy nem az időjárásnak megfelelő, úgy teljesen jogos.
Mert miért engedje a szülő, miért bólogasson rá, hogy igen kislányom, öltözz úgy, mint egy útszéli, mert neked az tetszik?
Vagy mivel a szülő felnőtt, felelősségteljes, így nagyon jól tudja, hogy mihez vezet az, ha nem időjárásnak megfelelően van felöltözve valaki és megvédi ezáltal a gyerekét, hogy mondjuk ne szenvedjen állandóan visszatérő húgyúti gyulladásokkal, veseproblémákkal, stb.
De egyéb más dolgokban, pl. stílust tekintve nem kell, hogy beleszóljon a szülő. Ha ő a farmernadrágokat tartja előnyben, akkor a szülő ne erőltesse rá, hogy már pedig ő melegítőben járjon.
Cicanadrágot még hosszú felsővel SEM hordhat.
A cicanadrágban mi nektek az ízléstelen?:)
Ráadásul 17 éves...Igenis ELTUDJA DÖNTENI egyedül, hogy mit kell felvennie.
Ha útszélinek öltözik akkor annak...Majd rájön egy-egy incidens után a saját kárán, hogy nem kéne.
De ez amit felsorolt egyáltalán nem kihívó
Miért gáz és miért nem való suliba?:) Magyarázd már meg....
Én nem hordom mivel farmer párti vagyok de nem értem mi kivetnivaló van benne, egy feneket takaró felsővel például. Mikbe bele nem köttök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!