Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az normális hogy egy 17 éves...

Az normális hogy egy 17 éves lány öltözködésébe beleszólnak a szülei?

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 13:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen szinten. én sme engedném suliba a lányomat mondjuk melltartóban neccharisnyában forrfo naciban. Tehát irhatnál több infót róla hogy eldönthetssük tulzás-e vagy sem.
2014. jan. 20. 13:47
 2/20 A kérdező kommentje:
Hétköznapokra télen nem vehet kivágott felsőt, rövidujjú, ujjatlan pólót, pulcsi nélkül nem mehet sehova meg cicanadrágot még hosszú felsővel se hordhat
2014. jan. 20. 13:51
 3/20 anonim ***** válasza:
61%
Ebben az esetben normális.
2014. jan. 20. 13:54
 4/20 anonim ***** válasza:
82%
Le leszek pontozva, de szerintem nem normális. Az ízlésnek ki kell alakulnia ruhák terén, ez pedig csak tapasztalattal érhető el. Emlékszem, pár éve csak 1 pulcsit hordtam és 2 szakadt nadrágot, rájöttem, hogy ez mennyire igénytelen és sokkal nőiesebben öltözködöm, bár szoknyát még mindig nem hordok. Persze, ha kidobja a melleit rá lehet szólni, de lehet máshogy is szexin kinézni, van egy olyan pólóm, ami nyakig ér, szóval még normálisan sincs kivágva, csak annyira, hogy pont kiférjen a fej, ujjatlan és kiemeli a vállaimat és a melleimet, sokkal vonzóbb vagyok benne, mint egy kivágottban.
2014. jan. 20. 14:04
 5/20 anonim ***** válasza:
89%

Amennyiben a ruha nem az iskolába való, vagy nem az időjárásnak megfelelő, úgy teljesen jogos.

Mert miért engedje a szülő, miért bólogasson rá, hogy igen kislányom, öltözz úgy, mint egy útszéli, mert neked az tetszik?

Vagy mivel a szülő felnőtt, felelősségteljes, így nagyon jól tudja, hogy mihez vezet az, ha nem időjárásnak megfelelően van felöltözve valaki és megvédi ezáltal a gyerekét, hogy mondjuk ne szenvedjen állandóan visszatérő húgyúti gyulladásokkal, veseproblémákkal, stb.

De egyéb más dolgokban, pl. stílust tekintve nem kell, hogy beleszóljon a szülő. Ha ő a farmernadrágokat tartja előnyben, akkor a szülő ne erőltesse rá, hogy már pedig ő melegítőben járjon.

2014. jan. 20. 14:09
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval értek egyet!
2014. jan. 20. 14:12
 7/20 anonim ***** válasza:
34%
4-es: persze, igazad van, az embernek ki kell alakítania a saját ízlését, stílusát. De a kérdező éppenséggel ízléstelenül, közönséges módon és az időjáráshoz abszolút nem megfelelő öltözékekben szeretne lenni. Ha én lennék az anyja, én sem engedném.
2014. jan. 20. 16:27
 8/20 anonim ***** válasza:
63%

Cicanadrágot még hosszú felsővel SEM hordhat.

A cicanadrágban mi nektek az ízléstelen?:)

Ráadásul 17 éves...Igenis ELTUDJA DÖNTENI egyedül, hogy mit kell felvennie.

Ha útszélinek öltözik akkor annak...Majd rájön egy-egy incidens után a saját kárán, hogy nem kéne.

De ez amit felsorolt egyáltalán nem kihívó

2014. jan. 20. 17:43
 9/20 anonim ***** válasza:
38%
maga a cicanadrág gáz és nem suliba való,
2014. jan. 20. 18:04
 10/20 anonim ***** válasza:
84%

Miért gáz és miért nem való suliba?:) Magyarázd már meg....

Én nem hordom mivel farmer párti vagyok de nem értem mi kivetnivaló van benne, egy feneket takaró felsővel például. Mikbe bele nem köttök.

2014. jan. 20. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!