Az normális hogy egy 17 éves lány öltözködésébe beleszólnak a szülei?
Rövidújju, ujjatlan pólót mért ne hordhatna? Nem arra gondolok ami kivágott, de én magam is szoktam hordani. Mondjuk én azért mert nagyon izzadós vagyok. Ez azért szerintem sok, plusz egy cicanadrág egy hosszú felsővel miért lenne gáz?
Én nem hordok cicanacit, de ha megtehetném hordanék mert sokkal kényelmesebb.
miért ne hordhatna pólót az iskolába?Én is abba mentem most,mert ott mindig meleg van (de minimum szobahőmérséklet)
egy cicanadrág egy jól megválasztott,hosszított aljú felsővel még elegáns is.
Én hordok rövid ujjú pólót/trikót suliba, persze míg elmegyek felkapok egy pulcsit, otthon nekem is mondogatják, hogy megfázom, de én télen sose vagyok beteg, ráadásul most pl decemberben nem is volt hideg...
Cicanadrág: Akinek szép alakja van, és minimum combközépig érő cuccot felvesz mellé, akkor nem értem miért ne hordhatná.
Kivágott póló: Azért itt se mindegy milyen mértékben kivágott, illetve én pl mindig felteszek egy szép sálat rá, és már nem látszik ki semmi...
Szerintem nem igazán normális, kulturáltan meg kéne beszélni a szülőkkel, hogy ne ezzel foglalkozzanak (nem is értem erre hogy marad idejük reggel, nálunk mindig rohanás van:D)
Nagylányom (17 éves) hosszúujjú pólóban + cipzáros felsőben vagy mellényben megy suliba. A kisebbik hord cicanadrágot, a meleg, bélelt fajtát, hosszú pulóverrel, vagy farmert pólóval, pulóverrel.
Nem szólok bele, mit vesznek fel, egyszerűen azért, mert csinosan, ízlésesen öltöznek, szerintem jó rájuk nézni.
A póló-pulóver összeállítás azért is praktikus, mert útközben hideg van, a suliban meg néha úgy fűtenek, mint a pokolban. A réteges öltözködéssel kikerülik a megfázás/izzadás lehetőségét.
Szerintem rendben van, ha nem enged el kivágott felsőkben stb. A divat nem itt kezdődik. De viszont legyen saját ízlésed. Én mindig megkérdeztem a véleményüket, de én döntöttem el, hogy mit vegyünk meg és mit nem. A cicanadrágot ne a kínai piacon, vagy boltban vásárold. Elhiszem hogy ott esetleg olcsó, de nem jó minőségű. Igyekezz vastagabbakat vásárolni és akár rövidebb felsővel is jó. Alá olyan fehérneműt vegyél aminek a széle nincs vastagon elfércelve, hanem vékony, hogy ne adja a ki a formáját, vagy ha kedveled a tangát akkor hordj azt vele. Én az F&F (tesco ruhák) nacikat imádom. Vastagok, és egész jó árban vannak. A legdrágább cicanaci 4200Ft-ért a legolcsóbbat 2100 Ft-ért vettem, jó minőség, nem foszlik. Ja és nem éppen vagyok vékony, de mindenki dicséri, hogy milyen jól állnak.
Ha formálni szeretnéd a stílusod nagyon jó üzletek(netes):
www.newlook.com
www.forever21.com/EU/Product/Main.aspx?br=f21&lang=en-US
Jaj és legfontosabb ami neked tetszik azt hordd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!