Kikészít a tanárom. Mit tegyek?
Sziasztok,az a problémám,hogy a matektanárom egyszerűen kikészít. Minden órán üvöltözik,csapkod...
Ma pl. 2-est adott a dolgozatomra,pedig 1-2 hiba volt benne. csak senki nem mer szólni,mert még azért is kiabál..Szerintetek mit tegyek?:(
16/L
"senki nem mer szólni"
Ha senki, akkor több embernek van gondja vele, nem csak neked, jól értem, ugye? Ez esetben szólhattok az osztályfőnöknek vagy az igazgatónak. Nekem is volt ilyen lehetetlen tanárom, szóltunk, de nálunk nem tettek semmit sem, nem lehetett leváltani, a tanár megtudta és onnantól kezdve még kibírhatatlanabb lett. De egy próbát azért megér, nálunk eleve kevés tanár volt.
A másik lehetőség az ha tűrsz. Jópofát vágsz mindenhez, sokat tanulsz és sokat jelentkezel, csak ne lássa rajtad hogy tud hatni rád.
Lesznek még ilyen tanárok, főleg egyetem, fősulin tömegével, el kell viselni őket sajnos.
10-es, ez a csiszolgatás visszfaelé sült el, sokkal rosszabb lett az ötleted :D
Ha az általad vázot módon akarnád elterjeszteni a videót, akkor még én is 5 perc alatt eljutnék hozzád, pedig nem vagyok rendőr.
Nem ismerősöknek, hanem random embereknek kell elküldeni.
Azzal, hogy sok sulis ismerősödnek elküldöd, egyértelművé teszed, hogy aki megosztotta ezt a felvételt, az abba a suliba jár.
A távoli ismerőseid között pedig biztos lesz legalább egy olyan, akinek te vagy az egyetlen ismerőse, aki az adott intézménybe jár.
Pillanatok alatt el lehet hozzád jutni, csak egy kis józan paraszti ész kell hozzá :D
Kérdezőnek: dolgozatot ki kell kérni, azt kötelessége megmutatni. Lefényképezed, és mész vele az igazgatóhoz. Ha nem akarja megmutatni, akkor ott és azonnal valakinek el kell mennie az igazgatóhoz, a többiek addig a tanárral maradnak, hogy ne változtathasson a dolgozatokon.
Persze utolsó, 90% rendszeresen veri a gyerekeket, lelkileg (is) terrorizálja, nem tanít semmit, és a diplomáját is a piacon vette.
Mennyire idióta vagy te...
12-es ne hasogass már fel egyenként minden szőrszálat!
a terv jó,jobb mint ha elmegy az igazgatóhoz,azzal csak azt éri el,hogy innentől kezdve pikkelni fog rá a tanára,mert ettől ki nem rúgják az biztos.
Nem vagyok tanár, csak nem szeretem, ha valaki hülye ötleteket ad. Más kukijával te könnyen vered a csalánt, nem igaz?
Ha a tanár nagyon akarja, akkor rendesen megszívathatja az ilyen videózgatós diákot. Nem kell ahhoz feltétlenül hírverést is csapni, a rendőrség szépen lefolytatja a nyomozást és kész. A tanár mondhatja azt is, hogy a felvételt manipulálták, mert először a végletekig felidegesítették őt, és direkt csak utána kapcsolták be a kamerát, az előzményekről nincs videó.
Ne érts félre, nyilvánvalóan nem helyes sőt elítélendő viselkedés az üvöltözés-csapkodás, és az inkorrekt osztályozás meg végképp az!
Csak ha a tanárnak legalább annyi esze van, mint amennyire hangosan kiabál, akkor óvatosan, és mindig hivatalosan kell ellene tenni, különben simán visszanyal a fagyi.
Mert igaenis utánanéznek. Volt szerencsém egy enyveskezű postáshoz (a címzett sokáig nem kapott meg a könyvet és egy nagyon régi telefont, aminek már csak eszmei értéke volt számára, amiket ajánlott levélként adtam fel neki), szólt nekem. Utánakerestettem, a posta nyilvántartása szerint a postás "levélszekrény útján kézbesítette". Aha persze, az alig 2 centi széles nyíláson becsúsztatott egy kb 5 centi magas kis pakkot, mi?
Úgyhogy szépen feljelentettem, ki is ment a címzetthez egy nyomozó, felmérte ő is, hogy ide valóban nem férhetett be egy ekkora csomag. Egyelőre azt mondta, hogy szétnéznek apróhirdetési oldalakon, meg behívják a postást és feltesznek neki pár keresztkérdést, hátha meg tudják ijeszteni annyira, hogy magától bevallja.
Szóval igenis foglalkoznak vele.
Ezért írtam, hogy óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!