Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ha ilyen a tanárom?

Mit tegyek ha ilyen a tanárom?

Figyelt kérdés

Alapvetősen 4-es de inkább ötös tanuló vagyok. Idén felvételizek. És eben az évben új matektanárt kaptunk aki borzalmas. Egy vénasszony aki vagy 30 éve itt tanít. De valami szörnyű... Kémiát és matekot tart és MIATTA eddig minden hónapban négyes volt az átlagom. Állandóan dolgozatokat irat. De mivel nem magyaráz rendesen ezért ezek sokszor nem sikerülnek a legjobban. Az egész osztályból EGY ember van aki már elsőre megérti. Neki mindig minden ötös lesz főleg reál tantárgyakból.

És megöl az ideg...Mivel nekünk felsőbe sose volt egy rendes matektanárunk aki tud fegyelmezni és jól is magyaráz olyan negyedik óta nem volt. és félek hogy a félévim emiatt a vén idióta nő miatt lesz rossz és nem vesznek föl a gimibe....

Mit csináljak?

Egyébként beszéltünk erről már anyummal , de egyetértettünk abban hogy ha most reklamálunk akkor majd jól megszivat... pedig kedvel de az egész osztállyal ezt csinálja. Múltkor mindenkinek 1-es lett a dolgozata a mindentudó kivételével...Mit csináljak? (járok matektanárhoz nem vagyok egy reál típus)

2013. dec. 4. 21:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj gyakorolj többet, Gimiben sem fognak mindent a szádba rágni. Nagyon nem megy akkor magán tanár.
2013. dec. 4. 21:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérd meg a magántanárt, hogy magyarázza el az órai anyagot, otthon gyakorolj sokat, és ne búsulj emiatt, engem már megtapsolnak egy 4-esért, nagyon nem értek hozzá sajnos
2013. dec. 4. 22:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha megengedhetitek megetoknak, menj különtanárhoz. Ha nem, kérd meg azt az osztálytársadat, aki érti az anyagot, hogy magyarázza el.
2013. dec. 5. 00:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Gimiven főleg nem fogják fogni a kezedet, ezt így halkan megsúgom. Üljetek össze tanulni akkor, neten is van mindenhez elérhető anyag, de ennyi erővel az osztályfőnöknek is szólhatnátok, hogy sz*r a tanár és nem bír értelmesen magyarázni.
2013. dec. 5. 11:09
 5/11 anonim ***** válasza:
gimibe meg lehet hogy több ilyen tanárod lesz... össze kell ülni, rájönni akkor magatoknak a dolgokra. én is így csinálom, vagy pedig magántanár.
2013. dec. 5. 15:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Járok külön tanárhoz (ezt le is írtam) , de volt amit úgyse értettem meg...
2013. dec. 5. 17:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Figyi ha egyik tanárral sem megy akkor meg elkel gondolkoznod azon, hogy talán nem a tanáron múlik.
2013. dec. 5. 19:31
 8/11 A kérdező kommentje:

Hidd el gondolkoztam ezen , de az osztályól alig egy-két olyan ember van aki mindent megért. Sőt nem csak a mi osztályunkból hanem egy másikból is ...

Két osztálynyi gyerek (több jó tanulóval) nem lehet ennyire hülye.

2013. dec. 6. 15:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem viszonylag kevés az olyan beállítottságú ember, aki keni-vágja a matekot.

A 4-es szint nem hülye szint!

A mi 15 fős csoportunkból csak 3-an ötös tanulók matekból, a többiek (én is) megküzdünk vele. Én személy szerint 3-as átlaggal nyomom (11. o.), pedig általánosban végig 5-ös voltam. Szóval ne aggódj, lesz ez még rosszabb is! :D

2013. dec. 6. 21:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia.Ezen ne rágódj,hidd el ez lesz még ezerszer rosszabb is.!Fogsz te még a négyesért örülni.:)
2013. dec. 7. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!