Mit tegyek ha ilyen a tanárom?
Alapvetősen 4-es de inkább ötös tanuló vagyok. Idén felvételizek. És eben az évben új matektanárt kaptunk aki borzalmas. Egy vénasszony aki vagy 30 éve itt tanít. De valami szörnyű... Kémiát és matekot tart és MIATTA eddig minden hónapban négyes volt az átlagom. Állandóan dolgozatokat irat. De mivel nem magyaráz rendesen ezért ezek sokszor nem sikerülnek a legjobban. Az egész osztályból EGY ember van aki már elsőre megérti. Neki mindig minden ötös lesz főleg reál tantárgyakból.
És megöl az ideg...Mivel nekünk felsőbe sose volt egy rendes matektanárunk aki tud fegyelmezni és jól is magyaráz olyan negyedik óta nem volt. és félek hogy a félévim emiatt a vén idióta nő miatt lesz rossz és nem vesznek föl a gimibe....
Mit csináljak?
Egyébként beszéltünk erről már anyummal , de egyetértettünk abban hogy ha most reklamálunk akkor majd jól megszivat... pedig kedvel de az egész osztállyal ezt csinálja. Múltkor mindenkinek 1-es lett a dolgozata a mindentudó kivételével...Mit csináljak? (járok matektanárhoz nem vagyok egy reál típus)
Köszönöm!
Tudom hogy a négyes nem olyan rossz testvérem gimiben jól megküzdött a matekkal és soha sem szerette most meg első éves a Közgázon...
Csak olyan jó volt hogy ötös voltam pedig ki nem állhatom a matekot :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!