Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kikészít a tanárom. Mit tegyek?

Kikészít a tanárom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,az a problémám,hogy a matektanárom egyszerűen kikészít. Minden órán üvöltözik,csapkod...

Ma pl. 2-est adott a dolgozatomra,pedig 1-2 hiba volt benne. csak senki nem mer szólni,mert még azért is kiabál..Szerintetek mit tegyek?:(

16/L

2014. jan. 20. 19:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
Mondd el a szüleidnek és együtt keressétek fel az igazgatót! A jövőd múlhat rajta, ha ez jövőre is így megy, mert lehúzza a jegyeid. Ha korrekt a dolgozatod, és az értékelés nem arányos ezzel, akkor helyreteszik a tanárt. Ha te vagy túl érzékeny vagy hisztis, akkor meg úgy sem léped ezt meg, mert tudod, hogy nincs igazad, csak a tamtamot vered itt.
2014. jan. 20. 19:52
 2/22 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok a hisztis. Mindenkivel ezt csinálja

amúgy köszönöm a válaszod

2014. jan. 20. 19:56
 3/22 anonim ***** válasza:
31%

vedd fel egy óráját titokban kamerával amikor hisztizik, és azzal menj az igazgatóhoz,mert ha jóban vannak,úgysem fog egy gyereknek hinni a kedvelt tanárával szemben! Ha nem tudod meggyőzni az igazgatót,vagy ha meg sem nézi a felvételt,akkor tedd fel a youtube-ra,és mondd el mindenkinek,hogy ott van! Biztos lesz egy-két temperamentumosabb szülő aki megnézi és kiveri a balhét ha látják,hogy mit művel a gyerekekkel.

Párfelháborodott szülő sokat el tud érni.

2014. jan. 20. 20:16
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne fogadd meg az előző válaszoló tanácsát, mert a tanár SIMÁN FELJELENTHET, ha felteszel róla videót a netre pl....
2014. jan. 20. 20:39
 5/22 anonim ***** válasza:
19%

tényleg?és milyen alapon?

Amúgy meg ha van esze,nem jelenti fel,mert amit ő csinál,kiskorúak megalázása,lelki terrorizálása,az büntetendő,és ő nagyobbat szívhat a hírveréssel mint egy diák.

2014. jan. 20. 20:52
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk személyi jogok megsértése alapon? :)
2014. jan. 20. 20:56
 7/22 anonim ***** válasza:
21%

és az mi,amit ő csinál? Szerinted érdeke lesz felhajtást csinálni ebből?

Egyébként ha nem akar nyíltan konfrontálódni,akkor kezdheti úgy is,hogy felteszi a felvételt a youtubra,a kamera lehet a terem hátuljában.Ki fogja tudni,hogy ő csinálta a videót?

A hír meg gyorsan jár egy suliban a többi osztályban is biztos szeretik ezt a tanárt,azok is megmutathatják otthon.

2014. jan. 20. 21:00
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem védeni akarom a tanárt, nyilván nem úgy viselkedik, ahogy kéne neki, és a kérdezőnek minden oka és joga megvan az igazgatóhoz fordulni, csak gondoltam belekötök a válaszodba, mert a kérdező simán kijöhet belőle szarul. Nekem egyszer egy osztálytársam jelentette fel a másikat, aki felrakott a netre róla képet, amit az órán csinált, senki se gondolta volna, hogy ilyet tesz a gyerek, ahelyett, hogy megkéri, szedje le... Szóval csak óvatosan az ilyesmivel.
2014. jan. 20. 21:04
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de a másik oldalról a tanár sértette meg a diákot. Felvételt tényleg ne készítsz. Az igazgató ahogy odadugnád az orra elé csak felháborodna, kivéve extrém esetben ha pl pontosan kivehető lenne, ahogy a tanár lequrvaanyázza a gyereket vagy hasonló, de csak üvöltözésért meg csapkodásért nem.

Szüleidnek kéne jelezni, hátha ők tudnak (akarnak) segíteni.

A tanárnak hiába mondod, ő elintézi egy: "Jólvan, majd beszélek vele"-vel.

2014. jan. 20. 21:07
 10/22 anonim ***** válasza:
50%

na jó,csiszoltam az elsképzelésen:

készítenék egy felvételt az óráról,a kamerát valami semleges helyre tenném. Nem szólnék senkinek,hogy később ne tudják elmondani,hogy én voltam.

Majd becsoszognék egy internet kávézóba,ott csinálnék egy e-mail címet ami nem utal rám és soha többet nem használnám. Feltenném a videót a youtube-ra, majd erről az e-mail címről szétküldözgetném a linket néhány ismerősömnek,közelebbinek és távolabbinak is azzal,hogy küldjék tovább minél több embernek,és mutassák meg otthon.

Ennyi elég a balhéhoz és az életben ki nem derül,hogyén voltam.

2014. jan. 20. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!