Kikészít a tanárom. Mit tegyek?
Sziasztok,az a problémám,hogy a matektanárom egyszerűen kikészít. Minden órán üvöltözik,csapkod...
Ma pl. 2-est adott a dolgozatomra,pedig 1-2 hiba volt benne. csak senki nem mer szólni,mert még azért is kiabál..Szerintetek mit tegyek?:(
16/L
Nem én vagyok a hisztis. Mindenkivel ezt csinálja
amúgy köszönöm a válaszod
vedd fel egy óráját titokban kamerával amikor hisztizik, és azzal menj az igazgatóhoz,mert ha jóban vannak,úgysem fog egy gyereknek hinni a kedvelt tanárával szemben! Ha nem tudod meggyőzni az igazgatót,vagy ha meg sem nézi a felvételt,akkor tedd fel a youtube-ra,és mondd el mindenkinek,hogy ott van! Biztos lesz egy-két temperamentumosabb szülő aki megnézi és kiveri a balhét ha látják,hogy mit művel a gyerekekkel.
Párfelháborodott szülő sokat el tud érni.
tényleg?és milyen alapon?
Amúgy meg ha van esze,nem jelenti fel,mert amit ő csinál,kiskorúak megalázása,lelki terrorizálása,az büntetendő,és ő nagyobbat szívhat a hírveréssel mint egy diák.
és az mi,amit ő csinál? Szerinted érdeke lesz felhajtást csinálni ebből?
Egyébként ha nem akar nyíltan konfrontálódni,akkor kezdheti úgy is,hogy felteszi a felvételt a youtubra,a kamera lehet a terem hátuljában.Ki fogja tudni,hogy ő csinálta a videót?
A hír meg gyorsan jár egy suliban a többi osztályban is biztos szeretik ezt a tanárt,azok is megmutathatják otthon.
Igen, de a másik oldalról a tanár sértette meg a diákot. Felvételt tényleg ne készítsz. Az igazgató ahogy odadugnád az orra elé csak felháborodna, kivéve extrém esetben ha pl pontosan kivehető lenne, ahogy a tanár lequrvaanyázza a gyereket vagy hasonló, de csak üvöltözésért meg csapkodásért nem.
Szüleidnek kéne jelezni, hátha ők tudnak (akarnak) segíteni.
A tanárnak hiába mondod, ő elintézi egy: "Jólvan, majd beszélek vele"-vel.
na jó,csiszoltam az elsképzelésen:
készítenék egy felvételt az óráról,a kamerát valami semleges helyre tenném. Nem szólnék senkinek,hogy később ne tudják elmondani,hogy én voltam.
Majd becsoszognék egy internet kávézóba,ott csinálnék egy e-mail címet ami nem utal rám és soha többet nem használnám. Feltenném a videót a youtube-ra, majd erről az e-mail címről szétküldözgetném a linket néhány ismerősömnek,közelebbinek és távolabbinak is azzal,hogy küldjék tovább minél több embernek,és mutassák meg otthon.
Ennyi elég a balhéhoz és az életben ki nem derül,hogyén voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!