Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vajon megerdemel egy iPhone...

Vajon megerdemel egy iPhone 5-ot, egy 14 eves lany, ballagasra?

Figyelt kérdés

Elotortenet: 27 eves anyuka vagyok,van egy 5 eves kislanyom,es 39 hetes terhes vagyok. Anyukam baratnojenek a lanyarol van szo.

Anyukam ma meselte,hogy a baratnojenek a lanya iPhone 5-ot kert ballagasra.

A lany eleg jol tanul,azt hiszem hat negyese lesz most a felevi bizonyitvanyban. A kerdesem tehat az,hogy megerdemel egy 14 eves lany egy ilyen csucskategorias telefont? Vagy egyaltalan,valo egy 14 evesnek iPhone a kezebe? Mi a velemenyetek errol?📱

2014. jan. 17. 17:28
1 2 3
 21/24 BeuusC. válasza:
Szerintem simán kaphat, ha telik rá akkor oké. Mért ne? Gondolj bele mennyire örülne neki.:)
2014. jan. 18. 20:53
 22/24 anonim válasza:
73%
Előzőleg jó telója volt? Mert ha rég kapott már,és igazán megdolgozott érte akkor megérdemli! De akkor legalább 4-5 évig nincs új teló!
2014. jan. 29. 19:20
 23/24 anonim válasza:
71%
Én nem értek egyet a legtöbb válaszolóval... Oké, hogy túlzás, de ha jó jegyei vannak, és a család is megtudja venni neki, miért ne? Ebbe annyira szerintem nincs beleszólása senkinek... Én is 14 vagyok, osztálytársaim felének "ájfónja" van, mégse tettek le semmit az asztalra... Ha meg van hozzá az anyagi helyzetük, miért ne?
2014. ápr. 6. 21:47
 24/24 anonim válasza:
Megérdemli.
2017. jún. 5. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!