Vajon megerdemel egy iPhone 5-ot, egy 14 eves lany, ballagasra?
Elotortenet: 27 eves anyuka vagyok,van egy 5 eves kislanyom,es 39 hetes terhes vagyok. Anyukam baratnojenek a lanyarol van szo.
Anyukam ma meselte,hogy a baratnojenek a lanya iPhone 5-ot kert ballagasra.
A lany eleg jol tanul,azt hiszem hat negyese lesz most a felevi bizonyitvanyban. A kerdesem tehat az,hogy megerdemel egy 14 eves lany egy ilyen csucskategorias telefont? Vagy egyaltalan,valo egy 14 evesnek iPhone a kezebe? Mi a velemenyetek errol?📱
Színötös bizonyítványra se vennék a gyerekemnek 200 ezerért telefont. Nálunk ballagásra pénzt szokás adni, abból olyat vesz, amilyet akar, meg amire telik neki.
Egy 14 évesnek fölösleges az ipfone, ráadásul az operációs rendszere semmivel nem kompatibilis, ami nem apple. Vagy egy macbookot is kér mellé?
Persze, nagyon menő telefon, de ennyi.
5-ös vagyok.
Abban egyet tudok érteni, hogy egy jelzés értékű ajándékot megérdemel, hogy motivált maradjon. De az egy mp3, egy könyv vagy egy számítógépes játék, esetleg egyszép nyaklánc, amit egy ideje nézeget, nem egy 180ezres telefon. :D
Miért ne érdemelné meg?
Csak tudni kell rá vigyázni!
Én is 15 éves vagyok és kaptam egy 5C-t karácsonyra
Milyen ironikus...
Épp nem rég említettem meg szüleimnek, hogy nagyon örülnék, ha érettségire és egyben a szülinapomra kapnék egy jobb és komolyabb telefont, mint pl. egy Iphone-t, vagy egy Samsung Galaxy-t(egyébként van egy 5 éves telom, de már sajnos rengeteg vele a probléma). Az áron teljesen kiakadtak, majd közölték, hogy nyáron menjek el szépen dolgozni, és abból majd kifizethettem magamnak, mert ők biztos nem adnék ki ennyi pénzt erre. És én még nem is arra használnám, hogy öt percenként fotókat készítsek, és a facebookon lógjak. Ja és amúgy jobban tanulok, a barátnőd lányánál,pedig már nem az általános padjait koptatom :D.
Szóval úgy gondolom, hogy szerintem baromira nincsen szüksége, egy 14 éves lánynak egy ilyen telefonra.
Én az iPhone-t személy szerint marhaságnak tartom, nem adnék senkinek ilyet, de ez kortól független. Ha annyit nézünk, hogy egy király, szuperokos teló, és örülne neki, akkor mért ne?
Ergo egy 14 éves lánynak simán lehet venni, ha tényleg jól csinálta, meg ügyes, akkor meg is érdemli.
Persze, kell neki Iphone5. Lány, úgysem bírod megértetni vele, hogy pl egy Galaxy S4 sokkal jobb hardwerileg stb.
Ettől lesz népszerűbb az iskolába és ha most vesz neki egy Iphone 5-öt legalább 3 évig nem fog sírni egy új telóért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!