Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Minden 13 év alatti leányzó...

Minden 13 év alatti leányzó Tablet -et vagy iphone-t kapott?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg volt olyan "kisgyerek"aki csak ékszereket és ruhákat kapott?Már kezdek fusztrált lenni mert a lányom 11 éves és nem kapott egyiket sem.Van okos telefonja és ezeket egy nagy hűlyeségnek tartóm.De már szinte minden facebok os képeken ilyenekkel pozolnak igaz nem csak a lányok.Mért kell egy 11-12 -13 éves gyereknek a telefonon kivűlegy ilyen is?
2012. dec. 29. 07:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

> Van okos telefonja és ezeket egy nagy hűlyeségnek tartóm.

Egy helyesírás-ellenörző viszont nem olyan nagy hülyeség!

Neked ahogy látom igen jól jönne egy.

> Mért kell egy 11-12 -13 éves gyereknek a telefonon

> kivűlegy ilyen is?

Gondolom nagyrészt arra kell nekik, hogy menőzzenek vele.

Más szükségük nemigen van rá... Facebookoznak, Twittereznek rajta, Youtube videókat néznek... Általában ezen eszközök funkcióinak, lehetőségeinek 99%-át nem használják.

2012. dec. 29. 07:29
 2/26 anonim ***** válasza:
79%
Ha szeretetet kap a lányod, akkor minden a legnagyobb rendben van! Nem pénzzel kell kifejezni a szeretetet. A szeretet semmibe sem kerül, mégis többet ér mindennél! :)
2012. dec. 29. 07:30
 3/26 anonim ***** válasza:
71%

2 lányom van és nem kaptak. Nemhogy okos,-de semmilyen telefonjuk nincs....minek is????? A nagyobbik pl. elég "menő" azzal,hogy országos aerobic bajnok.....

Neked pedig helyesírási szótár kellett volna karácsonyra,kedves sztereotípiáknak megfelelni kívánó anyuka.....

2012. dec. 29. 07:36
 4/26 anonim ***** válasza:
95%
Okos telefon minek egy 11 évesnek? Az is pont akkora szükséglet, mint a tablet vagy az iPhone.
2012. dec. 29. 07:45
 5/26 anonim ***** válasza:
88%
15 éves lány vagyok. Személy szerint én nem kértem ilyen dolgokat karácsonyra. Sokkal jobban örülök ha könyvet kapok. Igen van okos telefonom, de nem én kértem. A szüleim vették, habár én mondtam, hogy beérem egy sima alaptelefonnal is. Szerintem az eszmei értékek sokkal értékesebbek és fontosabbak mint ezek. Kár, hogy az én korosztályom nem értékelik ezeket.
2012. dec. 29. 09:08
 6/26 anonim ***** válasza:
11%
idén karácsonykor minden 2. gyerek tabletet kért-.-'
2012. dec. 29. 11:12
 7/26 anonim ***** válasza:
54%
3-as: hány évesek a lányaid?
2012. dec. 29. 11:27
 8/26 anonim ***** válasza:
93%

Az én legjobb barátnőm is Tabletet kapott... De nem vagyok irigy, mert azt sem tudom, mire jó! :D Nekem bőven elég a laptop és egy normális telefon, amin tudok zenét hallgatni, nem akarom halmozni a mindenféle kütyüket.

16/L

2012. dec. 29. 11:30
 9/26 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem még egy 16 évesnek sincs szüksége ezekre nem csak egy kis 11 évesnek,már azt sem értem miért van a gyerekednek okos telefonja,azért,hogy menőzzön?Biztosan nem fog egyik gyerekem sem ilyet kapni majd jön az érettségi, ballagás akkor majd kap Notebookot meg okos telefont mert akkor majd hasznát veszi a továbbtanulásnál addig felesleges pláne ha van otthon gép felesleges sajátot venni,az meg,hogy kis taknyosok még a facebookon is rajta vannak szintén nem hasznos számukra,sportoljon tanuljon,legyen hobbija és akkor Ő is majd "menő" lesz.
2012. dec. 29. 12:01
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
13 év feletti vagyok.. de én sem kaptam.. és nem is kértem.
2012. dec. 29. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!