Szerintetek tényleg menő, amikor egy 10-15 éves leányzó
csupa olyan képekkel bombázza a facebook-ot, ahol magát
fényképezi telefonnal, közben csücsörít meg pucsít?
Hát akkor én is maradi vagyok de nekem is ki hullik a hajam a sok r@banctól....
2012. jan. 5. 16:05
Na, akkor nem csak én vagyok ezzel egyedül! :-) Néha már hányingerem van az ilyen képektől, kissé qrvásak ezek a képek/lányok... Egy barom elkezdi, a többi meg megy utána..
2012. jan. 5. 16:07
Én is maradi vagyok, szerintem undorító (mondjuk szerintem az is, ha huszonévesek is ilyen pózolós képeket raknak fel, de mindegy). Ismerek egy csajt, na jó anyát, aki még büszkén mutogatta is a 14(!) éves lányáról az ilyen képeket. Brrr.
2012. jan. 5. 16:07
4/23 A kérdező kommentje:
Na az a szomorú, amikor az anyja büszke is rá... Az én szüleim modern felfogásúak, de nem is tudom, mit csináltak volna velem, ha én is ilyeneket publikáltam volna magamról.
Biztos menő a fiatalok között, mert a 14 éves keresztlányom is saját magát fotózza mobillal és csücsörítős szájjal. Pedig egy tök normális lány amúgy...szerencsére nem vesz fel ribis ruhákat és popsit sem domborít, de ez a "magamat fotózom pózolósan" nagyon bejön náluk valamiért. Az összes osztálytársa is ezt csinálja, és "hatalmas lájkolás" megy ilyenkor. Borzasztó. Szóval azt hiszem ez valamennyire menő náluk, mostani divat, és azt hiszem majd 20 év múlva ők is furcsán nézik vissza ezeket a képeket, mint mikor pl. én meglátom magamat egy képen, a cicanacimban 14 évesen. :):):) Jó, jó van különbség, tudom... :):):)
Jó esetben ezektől a képektől még nem fognak elkur*ulni a lányok, és jó esetben egy pedofil sem szedegeti le a képeiket a gyűjteményébe.
Az a lány, aki meg pucérkodós, csücsörítős, pucsítós képet rak fel...hát...vagy megbánja később, vagy ő lesz a jövő Kelemen Annája.
2012. jan. 5. 16:29
Csak azért jó mert fiú vagyok és eltudom nézegetni a szép lányok több 10 képét :DDD
2012. jan. 5. 16:48
7/23 A kérdező kommentje:
Na igen, valószínű, hogy ez a céljuk vele. Az én rokonom is alapból egy tök normális, jó tanuló, szerény (!) lány. Éppen ezért voltam így meglepődve. De úgy vagyok vele, ha az anyja nem szól rá, én biztos nem fogok emiatt családi vitát kirobbantani. Azért köszönöm a véleményeteket, megnyugtató, hogy nem én vagyok vaskalapos. :D
Szerintem szörnyű,nekem is ilyen korú lányom van,de szerencsére nem a facebookon éli az életét.Szokta mutatni pár ismerős lány ilyen képét,van aki minden nap újat tesz ki,szinte ugyanaz csak más ruhában.A lájkok mennek,meg a "Jaaaj de szép vaagy,szeretlek""Nem is, csúnya vagyok szeretlek!"Hát értelmi szinvonal.Ha olyan csúnya minek mutogatja magát?Nem néz tükörbe hogy visszajelzést vár?Ráadásul nem is őszintét.Pfff
2012. jan. 5. 18:01
én 14 vagyok,de szerintem is gáz.
2012. jan. 5. 18:15
Teljesen egyetértek.Rengeteg ilyen ismerősöm van,sokan még 16-17éves korukra se "növik ki".
16/L
2012. jan. 5. 19:15
Kapcsolódó kérdések: