Miért lett a Facebook annyira menő? Attolmég hogy mindenhol reklámozza magát miért csinál minden fiatal saját profilt? Nem elég az iwiw meg myvip meg hotdog?
Ez van...Én is tagja vagyok de nem azért mert a TV-ben láttam. Amúgy elég gagyi :)
Amúgy igen, ennyire meg lehet őket venni.Főleg a korombélieket.
16/L
Azért, mert ezerszer jobb az iwiw-nél, myvip-nél, hotdog-nál, és hasonló oldalaknál.
Sokkal több lehetőség van, az egész oldal sokkal jobban fel van építve, sokkal könnyebben használható.
A világ legnagyobb közösségi oldala, több mint 500 millió felhasználóval, ami szerintem jelent valamit.
Az iwiw is folyamatosan másolja, hogy ne pártoljanak el az emberek tőlük.
Persze ez téged úgysem fog meggyőzni, mert a kérdésből is kiderül, hogy alapból elutasítod, anélkül, hogy valaha használtad volna, de legalább ne írd le azokat akik használják.
Miért?!...
Mert a sok birka ember mindig arra megy, amerre hangosabban kongatnak... :-DDDD
Amikor az iwiw volt a divat, akkor a birkanép odacsődült... Most meg a Facebookra... :-P
Nagy baromság mindegyik!!!
Ha van egy kis eszed, akkor nem teszed ki a neved, adataid, fotód a netre, mert később hiába gondolod meg magad, a Google eltárol mindent 20 évre.
Ha majd munkát keresel, mindegyik munkaügyis úgy kezdi, hogy rákeres a jelentkezőre az iwiw-en, facebookon, neten, mit talál róla...
Én azt gondolom, hogy az ismerőseimmel más módon is tartani tudom a kapcsolatot, miért kell MINDENKINEK tudnia, hol nyaraltam, kikkel szilvesztereztem, mi a kedvenc videóm, és egyik ismerősömnek miért kell tudnia, hogy még rajta kívül kiket ismerek?!
Én csak röhögni tudok azokon, akiknek semmi magánélete nincs, mert mindent kitálalnak a netre, fenn van a telefonszáma, lakcíme, mindent megtudhatok róla 10 perc alatt... Szerintem szánalmas!...
A második válaszoló vagyok.
Ahogy már írtam, tök mindegy, hogy az ember milyen érveket hoz fel, mert neked úgyis csak a saját véleményed számít. Csak azt nem értem, hogy akkor minek írod ki a kérdést? Önigazolást vársz, vagy csak provokálod az embereket?
Nem tartom korrekt dolognak, hogy úgy nyilváníts véleményt valamiről, jelen esetben a Facebook-ról, hogy sosem használtad. Honnan tudod, hogy milyen, és mi alapján ítéled el azokat, akik használják, ha soha egy percet sem töltöttél az oldalon?
Persze, ha kipróbálnád, úgyis ráfognád, hogy nem jó, mert alapból úgy állsz hozzá.
Megértem, hogy ha valakinek nem tetszenek az ilyen oldalak, mert minden ember más, de azt viszont nem értem, hogy miért kell úgy véleményt nyilvánítani, hogy azt se tudod miről van szó, és miért kell elítélni azokat, akiknek tetszik és szívesen használják.
A Facebook-on jóval több lehetőség van, mint azt te gondolod. Nem csak kommentelésről szól az egész. Sok más dolgot is lehet csinálni, de most nem kezdem el leírni, mert téged úgysem érdekelne.
Ahogy, már írtam rendben van, ha más a véleményed, de emiatt lenézni, elítélni másokat nem normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!