Szerintetek tényleg menő, amikor egy 10-15 éves leányzó csupa olyan képekkel bombázza a facebook-ot, ahol magát fényképezi telefonnal, közben csücsörít meg pucsít?
Háát akkor 13 éves lány létemre én is nagyon maradi vagyok XD
Szerintem nem előnyös képek sőt gázak..
Jó nekem is van bulis képem de nem sok..
Szerintem nagyon undorító, de nemcsak lányok.
Van olyan fiú ismerősöm aki ilyen képeket nyom fel facebookra és mindennek a tetejébe több liko-ot kap, mint az összes ismerősöm -.-
(kb.120 ismerősöm van és egy képre kb. 200 -400 like-ot kap)
Nem, nem írtam el! !!
15 f
A 10-15 éves lányok még gyerekek. Amit csinálnak, az nem menő, hanem éretlenségükből adódó mérhetetlen ostobaság. Amit nagyon-nagyon bánni fognak akkor, egy jó állásban próbálnak majd elhelyezkedni és sorra visszautasítják őket. Mert a kis előéletüket elő lehet majd kaparni. Na, az nagyon ciki lesz.
Mert aki ennyi idősen pucsít meg csücsörít, az középiskolában-egyetemen cifrábbakra is képes lesz.
A mi cégünknél minden jelentkezőt lekádereznek a neten. És akiről bármiféle közösségi oldalon fellelhető egy bulizós/piálós/alulöltözött kép, bármiféle kicsit is sikamlós komment, az esélytelen.
És mi nem 100 nettót keresünk.
Utolsó válaszolóval egyet kell értenem. Valaki el magyarázhatná nekik, milyen következményei lehetnek ennek.
Mert igen, tényleg szerepe lehet majd akkor, mikor munkavállalók lennének.
Ez egy szánalmas viselkedés, és sajna sokan 18 éves korukra sem nőnek ki ebből. És egyre több ilyet látok én is...
Nem menő, inkább szomorú. Nekem sosem volt ilyen képem, fiatabb koromban inkább a rockos, punkos vonalat képviseltem, most meg már "öreg" vagyok az ilyen hülyeségekhez - szóval szerencsére az én életemből kimaradt, ahogy mindkét húgoméból is. Hála az égnek - vagyis inkább a szüleinknek, pedig cseppet sem szigorúan neveltek, sőt, elég lazán, de mégis normálisan, nem lettünk elfajzottak:)
Viszont véleményem szerint azért van különbség, hogy 10 vagy 15 éves lány teszi-e ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!