Minden 13 év alatti leányzó Tablet -et vagy iphone-t kapott?
Tablet és táblagép egy és ugyanaz??
Minek az? Nekem nem kéne. Magammal nem tudnám hordani, itthon meg itt a számítógép.
19f
Nem kértem, nem is kaptam. 14 vagyok. Igaz, már az van , okostelefon. De csak azért, mert lejárt a hűségnyilatkozatunk és elhozhattunk egy telefont ingyen.
A nővérem egy samsung s3-at kapott, de neki amúgy már nem működött a telója , szóval ráfért. :) Tavaly laptopot kapott. Én úgyszintén semmi drágát. Azelőtt fényképezőt kapott. Én megint csak semmi drágát. Kit szeretnek jobban a szülők? Áh, nem is tudom..
hát persze, általánosítsunk...biztos ha 10 kislánynak iphone-ja van akkor a többinek is.
amúgy ne kezdj fusztrált lenni, te miért álltál be a sorba, miért vettél neki 11 évesen okostelefont?
és azért akar mindenki, mert akárhová mész, a suliba, a parkba, az utcákon csak nyomkodják a telefonokat, szegény gyerek meg,hogy ne unatkozzon beáll a többi közé és nyomkodja ő is.
Na bumm, az én fiam 12 éves, és tablet-et kapott karácsonyra. Hogy miért? Mert egy számítógépünk van itthon, ami a páromnak munkaeszköz is. Arra nincs pénzünk, hogy a gyerekeknek külön számítógépet vegyünk, így kaptak egy tablet-et, ami nekik arra jó, hogy otthon tudjanak rajta játszani, netezni, videózni. 19000 Ft volt most akciósan, ebből egy számítógép nemigen jön ki. Ja, és okostelefonjuk nincsen, ha mennek táborba, osztálykirándulásra, visznek magukkal egy sima mobilt, hogy elérhetőek legyenek, mert én meg annak nem vagyok híve, hogy egy gyereknek okostelefonja legyen, amivel úton-útfélen a neten lóghat pl.
Megbeszéltük, hogy a tablet-et csak itthon használják, nem viszik sehova menőzni, amúgy is mi eddig is beszabályoztuk, hogy naponta mennyi időt töltsenek a számítógép előtt, mert más tevékenységekkel is kell, hogy töltsék szabadidejüket. 10 és 12 évesek, naponta 1 hétvégén 2 órát netezhetnek, ezen kívül foci, olvasás, társasjáték stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!