Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Minden 13 év alatti leányzó...

Minden 13 év alatti leányzó Tablet -et vagy iphone-t kapott?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg volt olyan "kisgyerek"aki csak ékszereket és ruhákat kapott?Már kezdek fusztrált lenni mert a lányom 11 éves és nem kapott egyiket sem.Van okos telefonja és ezeket egy nagy hűlyeségnek tartóm.De már szinte minden facebok os képeken ilyenekkel pozolnak igaz nem csak a lányok.Mért kell egy 11-12 -13 éves gyereknek a telefonon kivűlegy ilyen is?
2012. dec. 29. 07:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%

Tablet és táblagép egy és ugyanaz??

Minek az? Nekem nem kéne. Magammal nem tudnám hordani, itthon meg itt a számítógép.

19f

2012. dec. 29. 12:40
 12/26 problem3girl válasza:
Nem én sem kaptam.Jobb is.Azért kell nekik ilyen mert akkor szerintük menők lesznek.(De még szinte senki nem lett menő a tablet-nak köszönhetően -.-) És én legalább soha nem voltam egy olyan gyerek aki megmonta a szüleinek ,hogy mit kapjon a szüleitől karácsonyra.13 éves lány vagyok.És facebookra hetente kb2-3 megyek fel de azt is csak azért hogy beszélgessek a haverjaimmal chaten!Nem pedig azért ,hogy képeket rakjak fel magamról amiket kinnvan a mellem.(Hülyék -.-)
2012. dec. 29. 13:00
 13/26 anonim ***** válasza:
A keresztlányunk meg sz unokahugom is kb ilyesmi korúak, de egyikük sem kért és nem is kapott ilyesmi ketyerét. Okostelefonjuk sincs, és saját laptopja is csak az egyiknek (nyerte egy tanulmányi versenyen és a szüleinek első dolga volt lekorlátozni a nethozzáférését felnőttartalom stb tekintetében), a másikuknál családi pc van. Mindkettőnek szabályozva van hogy mennyit gépezet. A telójukat zsebpénzből töltik így nem is használják feleslegesen :)
2012. dec. 29. 13:00
 14/26 anonim ***** válasza:

Nem kértem, nem is kaptam. 14 vagyok. Igaz, már az van , okostelefon. De csak azért, mert lejárt a hűségnyilatkozatunk és elhozhattunk egy telefont ingyen.

A nővérem egy samsung s3-at kapott, de neki amúgy már nem működött a telója , szóval ráfért. :) Tavaly laptopot kapott. Én úgyszintén semmi drágát. Azelőtt fényképezőt kapott. Én megint csak semmi drágát. Kit szeretnek jobban a szülők? Áh, nem is tudom..

2012. dec. 29. 13:14
 15/26 anonim ***** válasza:

hát persze, általánosítsunk...biztos ha 10 kislánynak iphone-ja van akkor a többinek is.

amúgy ne kezdj fusztrált lenni, te miért álltál be a sorba, miért vettél neki 11 évesen okostelefont?

és azért akar mindenki, mert akárhová mész, a suliba, a parkba, az utcákon csak nyomkodják a telefonokat, szegény gyerek meg,hogy ne unatkozzon beáll a többi közé és nyomkodja ő is.

2012. dec. 29. 13:24
 16/26 anonim ***** válasza:
21%
én iphone 5 kaptam, tabletem már régóta van. 14/f
2012. dec. 29. 13:43
 17/26 anonim ***** válasza:
fiaimnak nincs mobiljuk mert nincs szükségük rá . tabletjük sincs mert van itthon laptop,és pc is . de korlátozva van .
2012. dec. 29. 19:32
 18/26 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten nem kértem telefont, viszont mivel a régi telefonom már nem nagyon működött (néha amikor eszébe jutott mondjuk kikapcsolta magát, meg ilyenek) ezért kaptam egy viszonylag olcsó okostelefont. Mondjuk hozzáteszem jobban örültem volna egy 2000 ft-os gombos telefonnak, ha megkapom a különbözetet kp.ban. Azzal meg nem értek egyet hogy nem tudják kihasználni a telefonjukat, Szerintem a tinédzserek azok szétjáratják a tellefonukat.
2012. dec. 30. 15:02
 19/26 anonim ***** válasza:

Na bumm, az én fiam 12 éves, és tablet-et kapott karácsonyra. Hogy miért? Mert egy számítógépünk van itthon, ami a páromnak munkaeszköz is. Arra nincs pénzünk, hogy a gyerekeknek külön számítógépet vegyünk, így kaptak egy tablet-et, ami nekik arra jó, hogy otthon tudjanak rajta játszani, netezni, videózni. 19000 Ft volt most akciósan, ebből egy számítógép nemigen jön ki. Ja, és okostelefonjuk nincsen, ha mennek táborba, osztálykirándulásra, visznek magukkal egy sima mobilt, hogy elérhetőek legyenek, mert én meg annak nem vagyok híve, hogy egy gyereknek okostelefonja legyen, amivel úton-útfélen a neten lóghat pl.

Megbeszéltük, hogy a tablet-et csak itthon használják, nem viszik sehova menőzni, amúgy is mi eddig is beszabályoztuk, hogy naponta mennyi időt töltsenek a számítógép előtt, mert más tevékenységekkel is kell, hogy töltsék szabadidejüket. 10 és 12 évesek, naponta 1 hétvégén 2 órát netezhetnek, ezen kívül foci, olvasás, társasjáték stb.

2012. dec. 30. 15:04
 20/26 anonim válasza:
az unokatesóm 11 lesz és ő is tabletet kapott. azért hogy menőzhessen vele szerintem. használni se tudja rendesen csakarra jó neki, hogy írja facebookon: "felmegyek tableten facere xd".
2012. dec. 31. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!